Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis]Lista difów

AlerinPoland

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Przedstawiam wam poprawioną wersję spisu difów.

x

Spis jest chwilowo mały lecz poszukuje chętnej osoby na moderowanie spisu.

Korzyści:
-Bieżąca lista difów (jeżeli znajdziemy 1-2 moderatorów)

-Naprawione pobieranie dofów

-Ładna przejrzysta lista

-Możliwość kopiowana

-Rozwijający się serwis

Jeżeli nie pasuje Ci ten spis użyj tego co już jest.

Osoby chętne do pomocy proszę o pisanie w temacie lub na PW. Osoby które włożą w to zapał czeka ciekawe wynagrodzenie. (możliwe że nawet w PLN) :)

Opublikowano

Jeżeli jest tam gdzieś Twój dif i nie wyrażasz na niego zgody podaj w temacie link do Twojego tematu z tym difem i napisz że nie wyrażasz zgody wtedy od razu go skasuje... Lecz wolał bym byś wyraził zgodę ponieważ jest to spis darmowy co nie będzie brane za niego opłata...

Opublikowano

Moim zdaniem temat troszkę (a nawet bardzo) bez sensu.

1: Były już takie tematy

2: Stron z difami na forum jest kilka, więc szybko można znaleźć poszukiwane przez nas dify.

3: Brak autora.

4: Nie widzę powodu dla którego nie mógłbyś zrobić tego spisu w postaci spoilerów, tylko rzucasz link do zewnętrznej strony.

5: Bez sensu odświeżać zbugowane dify, gdzie przy wgraniu niektórych nie wystartuje GAME lub questy nie będą działały poprawnie. Nie wspomnę już o tych pozbawionych sensu... :P Nienawidzę, gdy ktoś daje coś, czego sam nigdy nie przetestował.

6: Moim zdaniem jeśli już ktoś tak bardzo pragnie pochwalić się spisem difów, to niech poświęci trochę czasu i sam kilka napisze. Jakoś Ctrl+C/Ctrl+V nie robi na mnie wrażenia. Mimo, że osobiście jeszcze jestem noga w tworzeniu difów, gdybyś zrobiłbyś coś swojego (cokolwiek) to by to zrobiło na mnie większe wrażenie od tego.

Prawdę mówiąc mi to wygląda tylko na temat, w którym chcesz pokazać "światu" swoją działalność...

End.

Opublikowano

@UP:

Widzisz tylko co jest napisane na okładce a na okładkę już nie patrzysz, to że dify nie są moje to nie oznacza że strona jest też nie moja, akurat nad skryptem który jest automatyczny wraz z panelem męczyłem się cały dzień.

Wszystko na bazie MySQL, może ma 40 lini ale by to zrobić trzeba się namęczyć... samo generowanie i pobieranie plików zajęło mi pół dnia :)

Dlaczego na zewnętrznej stronie? dlatego że nie tylko jedna ale więcej osób może tym się zajmować dzięki czemu będzie bieżąca lista difów. jak już wspomniałem ja dodałem pierwsze lepsze dify zapomniałem o autorach, w tej chwili to poprawiam i mój moderator zaraz będzie testować dify i wrzucać na listę ;)

@EDIT:

Zrobić coś dla ludzi to jeszcze będą marudzić, nie pasuje Ci? nie musisz korzystać oraz pisać w tym temacie ;) proste? Proste :)
(Znając życie po hejtuje i będzie tego używać :))

Opublikowano

@UP:

Widzisz tylko co jest napisane na okładce a na okładkę już nie patrzysz, to że dify nie są moje to nie oznacza że strona jest też nie moja, akurat nad skryptem który jest automatyczny wraz z panelem męczyłem się cały dzień.

Wszystko na bazie MySQL, może ma 40 lini ale by to zrobić trzeba się namęczyć... samo generowanie i pobieranie plików zajęło mi pół dnia :)

Dlaczego na zewnętrznej stronie? dlatego że nie tylko jedna ale więcej osób może tym się zajmować dzięki czemu będzie bieżąca lista difów. jak już wspomniałem ja dodałem pierwsze lepsze dify zapomniałem o autorach, w tej chwili to poprawiam i mój moderator zaraz będzie testować dify i wrzucać na listę ;)

@EDIT:

Zrobić coś dla ludzi to jeszcze będą marudzić, nie pasuje Ci? nie musisz korzystać oraz pisać w tym temacie ;) proste? Proste :)

(Znając życie po hejtuje i będzie tego używać :))

Nie patrze na okładkę tylko znam na wylot te dify i myślę, że mógłbyś mnie przepytać z ich autorów (przy okazji zdanie bez sensu). Mam gdzieś po co i ile czasu robiłeś ta stronę. To wygląda tylko na reklamę twojej działalności i nic więcej. Równie dobrze mógłbyś tam wrzucić zdjęcie kota. Czemu hejt z mojej strony? Chcesz wybić swoją stronę kosztem czyjeś pracy, a do tego używasz forum. Nie wiesz co te dify do końca robią i czy działają. Zrobiłeś tylko Ctrl+C/Ctrl+V. Nie musisz mi tu pisać jak działa ta Twoja strona, bo ona na mnie wrażenia żadnego nie robi. Temat na forum też może być na bieżąco, bo ilość dif jest mała i szybko nie rośnie - wystarczy używać opcji Edytuj.

I nie pisz, że coś zrobiłeś dla ludzi, bo zrobiłeś to jedynie dla siebie wykorzystując ludzi, a to jest różnica.

//Edit

czyli Twoim zdaniem zrobienie spisu, zrobieniu generatorów (quentus) które zostaną przepisane na nowo to tylko reklama mojej działalności?

Czyli osoba zielona która wchodzi na moją strone np z generacją questu na start po to by zrobić szybciej quest to tylko reklama a nie pomoc?

Czyli wolisz by ta osoba pisała temat na forum i ktoś za nią zrobił niż np sama to zrobiła bez jakiej kolwiek wiedzy?

Zamiast hejtować mógł byś pomóc jako moderator strony... po za tym wielu moderatorów metin2 (pytałem się) twierdzi jeżeli strona będzie lepsza niż poradnik to nie ma sprawy.

Po za tym strona jest stabilna i na długi okres opłacona a mpc raz działa a raz nie... nadal masz jakieś wąty?

Zrobienie strony, gdzie wykorzystujesz nieznaną Ci treść bez gody autora, następnie promowanie owej strony na forum i czekanie na poklask... tak to dla mnie reklama swojej działalności (przy okazji żałosna).

Osoba zielona używa opcji Szukaj na forum i znajduje to czego szuka. Ewentualnie w google wpisuje frazę:

site:mpcforum.pl pet system

I znajduje jej w tym przypadku tematy o Pet Systemie na MPCforum.pl. Difów jest obecnie może z 40 na forum, przeszukanie ich to kwestia 5-10 minut wraz z opinią czy ten dif działa czy też nie. Ty nawet tego nie zrobiłeś i wrzucasz dify które nie działają poprawnie pomimo negatywnych komentarzy pod tematami z ich publikacją (nie wszystkie).

Co do moderatora na tej stronie... wybacz mam lepsze rzeczy do roboty w wolnym czasie, którego też jest mało. Po drugie to mało ambitny projekt, który zapewne niedługo przekształci się w stronę generującą przychody z reklam (o ile zdobędzie popularność) - pod tym się nie podpiszę.

Jeśli chodzi o opinię moderatorów na temat tej strony... jakby to delikatnie powiedzieć... jakoś to na moją opinię nie wpływa.

//Edit2

Piszemy o difach wykorzystanych przez ciebie a nie o generatorach które może są twojego autorstwa. Pojawia się natomiast cel tej strony czyli reklama.. nadal uważasz, że nie chcesz się wypromować? To przyjmij radę, jeśli chcesz się wypromować to przyciągnij ludzi własną robotą tak jak kamer, a nie cudzą/kradzioną:

http://strona.icm.waw.pl/quentus/reklama
Opublikowano

czyli Twoim zdaniem zrobienie spisu, zrobieniu generatorów (quentus) które zostaną przepisane na nowo to tylko reklama mojej działalności?
Czyli osoba zielona która wchodzi na moją strone np z generacją questu na start po to by zrobić szybciej quest to tylko reklama a nie pomoc?
Czyli wolisz by ta osoba pisała temat na forum i ktoś za nią zrobił niż np sama to zrobiła bez jakiej kolwiek wiedzy?

Zamiast hejtować mógł byś pomóc jako moderator strony... po za tym wielu moderatorów metin2 (pytałem się) twierdzi jeżeli strona będzie lepsza niż poradnik to nie ma sprawy.

Po za tym strona jest stabilna i na długi okres opłacona a mpc raz działa a raz nie... nadal masz jakieś wąty?

@EDIT:

Ok, niech sobie szuka, tylko nie zapomnij że moja działalność na difach się nie kończy.

Zamierzam przepisać moją starą stronę...

Zobacz, osoba która nic nie wie o questach a chce zrobić sobie własne eq na start.

http://strona.icm.waw.pl/quentus/generator-plik%C3%B3w-eq-na-start

wchodzi sobie tutaj wpisuje dane i ma własne eq na start, teraz powiedź mi gdzie na forum takie coś znajdziesz? Ty... mam pomysł niech wpisze id itemów w szukajke i kliknie szukaj wtedy mu wyskoczy co chce? Zacne? hue hue ^^

@EDIT2:

@UP:

Jest to stare, ostatnia aktualizacja była z rok temu... W temacie z tym generatorem napisałem że nie będę go ani edytował ani aktualizował...

Ps. teraz tak... Każdy orze jak może, np osoby które robią dify robią je po to by pomagać + wypromować się a potem sprzedawać. Ja częściowo podobnie robię, robię coś dla kogoś a w przyszłości może troszkę grosza za moją prace wpadnie. Odnoszę wrażenie że zazdrość Ci dupe ściska ^^

Opublikowano
game2089
00147CEB: 85 6A
00147CEC: C0 00
00147CED: 74 55
00147CEE: 5E 90
00147CEF: 8B 90
00147CF0: 40 90
00147CF1: 44 90
00147CF2: 85 90
00147CF3: C0 90
00147CF4: 74 90
00147CF5: 2D 90
00147CF6: 0F 90
00147CF7: B6 90
00147CF8: 40 90
00147CF9: 39 90
00147D05: 89 6A
00147D06: 1C 00
00147D07: 24 50
00147D09: B3 63
00147D0A: CC CA
00147D0B: 18 FA
00147D0C: 00 FF

Masz poprawiony dif pod game2089 na zmiane bonusów, po tamtym starym wyjebie ci srv.

Opublikowano

Moim zdaniem pomysł jest fajny z tą stroną,wszystko jest rozpisane itp...

Fajnie jak by były oddzielnie diffy i questy na MPC (wiecie ocb),bo łatwiej wtedy jest coś znaleść

Opublikowano

Wszystko będzie na bieżąco aktualizowane? Przecież tutaj nie pojawiają się diffy od x czasu a co dopiero na jakiejś zewnętrznej stronie. Dla mnie pomysł troszkę niewypał. Fajnie, że chcesz coś robić ale to chyba nie to...

@down

rób jak chcesz

umarł

Opublikowano

3xUP:

Dziękuje, już daje

2xUP:
Tak będzie

1xUP:

A czy ja to będę brał tylko z MPC? mam zamiar z epvp i innych... Dla tego on będzie większy niż taki co jest aktualnie :)

Opublikowano

Dify nie są Twojego autorstwa więc nie wiem z jakiej paki Sobie je przywłaszczyłeś i wrzucasz na Swoją stronę

Spis jest na forum i to wystarczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...