Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SlimDrivers

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(tak, tak wiem jeden temat dzisiaj zrobiłem ale tyczy się on czego innego)

Czy ten program jest bezpieczny? Wykrył mi 12 starych sterowników, ale szczerze czemuś takiemu nie ufam.

Opublikowano

i nie ufaj, sterowniki ściągaj standardowe, wystarczy odczytać sobie co masz za sprzęt, ale najlepiej zawsze ze strony producenta najpierw zainstalować a potem uaktualniać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Takie programy sa mocno przereklamowane, lepiej sciagnac sterowniki samemu, najlepiej czyste bez zadnego dodatkowego oprogramowania i cieszyc sie czystym systemem i prawidlowymi sterownikami.

Sterowniki mozesz szukac po VID i PID (we wlasciwosciach sprzetu, np. nieznanego masz).

Opublikowano

Takie programy sa mocno przereklamowane, lepiej sciagnac sterowniki samemu, najlepiej czyste bez zadnego dodatkowego oprogramowania i cieszyc sie czystym systemem i prawidlowymi sterownikami.

Sterowniki mozesz szukac po VID i PID (we wlasciwosciach sprzetu, np. nieznanego masz).

Tylko jest jeden zasadniczy problem - na stronie Realtek nie widziałem sterowników.

W ogóle nie mam pojęcia skąd to wziąć.

Opublikowano

ściągnij z płyty głównej bo chyba zintegrowana jest.

Znalazłem sterowniki na stronie producenta.

Dam Wam screenshota co slimdrivers mówi:

51acb96a8ea21.png

51acb99208010.png

Edit

Zamykam temat jest już zbędny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...