Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błędy z włączeniem gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój kumpel ma Windows XP i gdy włącza grę głową sury to ciągle ma Error, Lexico start again... Wiem, że czasem może to się włączyć, ale dzieje się to ciągle... I gra się nie włącza. Próbowałem robić obejście, a mianowicie:

w notatniku "start metin2.bin" i zapisane jako start.bat, mi się przez to normalnie uruchamia, ale jemu wyskakuje tylko konsola cmd, wyłącza się i nic się więcej nie dzieje. Gra się nie włącza. Próbowaliśmy uruchamiać we wszystkich trybach zgodności, które ma dostępne na komputerze, ale i tak nic... Co robić? :D

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Windows nie ma tutaj nic do gadania, próbowałeś na innym cliencie ?

Jeżeli chodzi o obejście lepiej zmienić metin2.bin na metin2.exe, i masz taki sam efekt a nawet lepszy :D

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Czysty z PL'a + wgrane clientside kompatybilne z jego plikami serwerowymi (tak żebym wszystko widział), a w chwili obecnej modyfikowany przeze mnie... Tzn. pliki z pack itd... ;x

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Pobierz sobie clienta np. Rykoxa ustaw rooty itp. I odpal...

Jeżeli będzie działać to przełożysz niektóre pliki i już.

Poza tym będziesz widzieć all, bo terenzo to praktycznie metin2.pl

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Teraz może się zalogować, ale wywala po wyborze postaci do listy serwerów, co może być tym spowodowane ?

Inni którzy mają " lepsze sprzęty" mogą normalnie wchodzić do gry i grać.

Na PL normalnie chodzi.

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Ups, próbowałem na swoim laptopie... A więc.. Uruchamiam głową sury, mam ten sam problem co mój kumpel właśnie. Uruchamiam tą binką klienta metin2.bin -> metin2.exe, nie włącza się nic. Nie ma reakcji po prostu... Myślę, że ten problem byłby u każdego... Przedtem udało mu się włączyć, bo kombinowaliśmy z modem, także wiesz... A teraz propo tego 1 problemu... Mi normalnie włącza się i przez głowę sury i przez metin2.exe.... Co może być nie tak? Myślałem, że może coś wczoraj zepsułem jak zmieniałem design, ale myślę że nie, bo klient, który miałem na pendrive, potem na lapku to był jeszcze stary... Sprzed ok. 2 tyg... ;/ Coś w plikach serwerowych? :/

1377019234-U697852.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...