Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam]hosting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chcę zrobić sobie server Minecraft. Mam gotowe pluginy , mapkę... i nie mam wybranego hostingu choć już dziś postanowiliśmy server włączyć raz pierwszy ( na szczęście nie zapowiadaliśmy). Poszukuję taniego hostingu , jakość nie musi być super może być średnia ale żeby było coś na początek. Moje wymagania to :

- Wysokie stawki SMS

- Może być itemshop lecz nie musi

- Żeby nie lagowało zbyt wiele. ( troche może polagować bo tanie - słabe , dobre - drogie )

- żeby to nie były firmy typu :

ownserver ( na poczatku to odrzucilismy, tak sie skladalo ze kolega mial serva tam i niezbyt był zadowolony podobne są opinie na necie)

mineserv ( drogo+ lagi

craftserve( drogo , poza tym mają kijową obsługę w ogóle nie wiedzą co się do nich pisze , jakies problemy z maszyną )

netshoot.pl

gameserv

gamepix

disconnect

ycraft( drogo )

- tak do 10-15 slotów

Dodam , że myślę nad FiberHost i Slotex( ten 2 narazie mi sie bardziej podoba bo wysokie stawki SMS ) i zeby bylo tak do 25 zł smsem. i mysle nad jakims VPS

wlasnie myslimy nad :serversite oraz craftshell ( w tym drugim nie ma platnosci sms jak klikam dotpay to mi konta bankowe wyskakują -.-)

Proszę o pomoc i nie zamykanie tematu.

Opublikowano

Jeżeli kolega ma lagi na OwnServer.pl... To nie wiem, może powinien nakarmić chomika? Chociaż... Nie wiem, ja korzystam z usług 'PRO' więc mi nie laguje. Zwykły też nie lagował. Może kolega nie wie co mówi.

Opublikowano

FiberHost.pl - doświadczona firma ;) polecam.

Pamiętaj, że nie musisz nikomu wierzyć na słowa sam przetestuj albo napisz do nich o 7 dni testu przecież nic nie tracisz ?

Ja jak kupowałem to też miałem rozkminkę dostałem testowy i się przekonałem z tym, że ja mam serwery we Francji ale mi to nie robi różnicy serwer działa bardzo stablinie ;).

Teraz dają możliwość kupowania gift codów za SMS więc tak na prawdę możesz robić konkursy, kupować gry jeśli nie masz za zarobek z serwera ;)

Opublikowano

i wlasnie mam takie pytanko ( mniej na temat minecrafta ale prosze dalej oferować) bo mam 13 niecałe lat i chciałbym se rąbnąć pocztą bo wtedy ten fiberhost by był lepszy , i nawet 15 slotów bym se rąbnął tam wtedy ale problem z tym czy mogę zapłacić pocztą? dodam jeszcze raz zeby nie bylo niezbędnego pod każdym tematem spamu : MAM NIECAŁE N I E C A Ł E 13 lat :)

Opublikowano

i wlasnie mam takie pytanko ( mniej na temat minecrafta ale prosze dalej oferować) bo mam 13 niecałe lat i chciałbym se rąbnąć pocztą bo wtedy ten fiberhost by był lepszy , i nawet 15 slotów bym se rąbnął tam wtedy ale problem z tym czy mogę zapłacić pocztą? dodam jeszcze raz zeby nie bylo niezbędnego pod każdym tematem spamu : MAM NIECAŁE N I E C A Ł E 13 lat :)

Oczywiście, że możesz --> druczek http://fiberhost.pl/client/platnosci.php?payment=przelew

A jeśli nie chcesz przez dotpaya to napisz na BOK i wtedy na ich prywatne konto przelejesz bo dadzą Ci dane.

Ja tak robię kiedy np. w piątek kasę wysyłam wtedy daje im skan potwierdzenie i pieniążki mam od razu zaksięgowane :)

Opublikowano

Choć do zamknięcia to polecam Ci Pukawka.pl.

Może i drogi host, ale niezawodny i szybka pomoc online :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...