Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zapłata kartą kredytową.

C4zZu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Dzisiaj w sumie jest fajna promocja,to pomyślałem że zamówię Funds,ale nie mam nic na koncie.Zawiodłem się,ale przypomnialo mi się że mam kartę kredytową.Po wpisaniu danych pisze że tą kartą nie da się złożyć zamówienia i mam spróbować inną.Strasznie mnie to zdziwiło,komuś działo się podobnie ? Po prostu strażnie mi zależy na secik El Nacho,już się głowiłem jak kasę obczaić :P I chyba się tego setu nie doczekam.

Posiadam kartę Visa coś na ten wzór: http://www.bsbarglow.pl/visaeb.jpg

Opublikowano

- odpal przeglądarkę jeszcze raz - zaloguj się ponownie

- sprawdź, czy wszystko wypełniasz poprawnie - chodzi o dane

- być może uszkodzona karta ? ;x

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Wszystko śmiga bo nie dawno brałem z tego kase z bankomatu.Jest praktycznie identyczna z karty z screeny(oczywiscie inne dane).

"Niestety ta karta nie może być użyta do zrealizowania transakcji. Wybierz inną kartę."

Opublikowano

Visa jest obsługiwana? Jak tak to prawdopodobnie u nich cos nie tak. Sprobuj przelac na konto paypal i za pomocą paypala opłac funds :)

Opublikowano

No za pomocą samej karty nie no pisałem "Niestety ta karta nie może być użyta do zrealizowania transakcji. Wybierz inną kartę."

A jak przelać na paypala itd.to juz czarna magia dla mnie,sproboje ;p

EDIT@:Nie,nie dam rady.Mogę zapomnieć o secie bo na zalogowanie się na konto potrzebuje klucza,którego nie mogę znaleźć.

Opublikowano

Po co się udzielacie, jak nie macie bladego pojęcia o sprawie. Ten dział to jakiś totalny syf.

BFH Polska to już w ogóle, króluje w totalnym spamie.

Twoja karta nie nadaje się do płatności w internecie, masz kartę PKO BP i zwyczajnie nie jest przeznaczona do płatności internetowych. Visa Electron, visie electron nie równa. Możesz sobie zmieniać przeglądarki do woli, sprawdzać dane jak i stan karty jak to radzi Pan BFH Polska ale tą kartą nie zapłacisz w internecie.

@Update

1. W odróżnieniu od ciebie, pisze w tematach o których cokolwiek wiem. Dlatego odnosisz złudne wrażenie, że jestem najmądrzejszy. Ups, Googlus jest najmądrzejszy. Specjalnie tak kreowałem ten nick, nie wiń się za to że tego nie widzisz.

2. Nie mam co robić.

3. Tak, bardzo się starasz. Zajmujesz tylko czas dając porady, które w żaden sposób nie mogą pomóc. Skoro widzisz, że na dany temat nic nie wiesz to nie pisz. Polecam.

Chętnie powiem ci to, podaj tylko adres Ts3/Mumble.

Googlus się nie zmienił. Gwarantuje ci to. Dbam o to od 6k postów.

Spinaj dalej, polemizuj z fikcyjną postacią i dawaj ludziom bezużyteczne rady.

eot

Opublikowano

Googlus wielkie dzięki.Ja mam na koncie 26 zł,taka suma musi być i wypłącić się jej nie da.Dzisiaj jeszcze raz sproboje,ale to po raz ostatni tak dla pewności.Szkoda,ale dzięki za oświecenie.

Opublikowano

Po co się udzielacie, jak nie macie bladego pojęcia o sprawie. Ten dział to jakiś totalny syf.

BFH Polska to już w ogóle, króluje w totalnym spamie.

1. Zapomniałem, ty się znasz najlepiej na wszystkim.

2. Więc po co jeszcze tu jeszcze jesteś ?

3. Nie spamuje, tylko staram się pomóc, jak wszyscy na tym forum - powiedz to każdemu, bo przecież takie zachowanie - jak widać - wielce cię irytuje.

Zmieniłeś się Googlus, bardzo, szkoda tylko, że na gorsze ... -.-

@EDIT/DOWN

No, musiał powiedzieć co wiedział ^^

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Zawsze możesz napisać do supportu ea. Miałem coś podobnego niestety nic nie mogłem zrobić, musiałem odczekać (u mnie to trwało jakiś miesiąc ale u ciebie może potrwa kilka dni, zależy od błędu) Użalanie się nad Googlusem? Cóż.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...