Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] jaka postać dla mnie ?

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam jakiejś postaci dla siebie. Nie mogę się zdecydować na jaką.

Szukam postaci z bardzo dużym dmg, potrafiącym zabić przeciwnika na combo. Najlepiej aby postać miała system escape lub była w miarę wytrzymała oraz była przydatna dla teamu.

Poradźcie jakieś picki i napiszcie coś o nich.

Postaci jakie mam kupione to: akali, anivia, diana, elise, gp, kayle, kennen, kha'zix, malzahar, nocturne, renekton, shaco, skarner, tf, vladimir, warwick, wukong, xerath .

Jeszcze raz. Szukam postać z bardzo dużym dmg'iem oraz aby posiadała dobry system escape bądź była w miarę wytrzymała i była przydatna dla teamu.

Opublikowano

Polecam Zeda

Plusy:
- energia zamiast many
- potrafi zadać bardzo duże obrażenia w krótkim czasie
- posiada escape skill
- umiejętność Q umożliwia harassowanie przeciwnika na odległość "za darmo" (zużywa się tylko szybko odnawialną energię)
- dobry pusher
- ciekawy system umiejętności umożliwiający Zedowi na klonowanie się
Minusy:
- dosyć trudny do opanowania
- "energożerny"
- ultimate stanowi główne źródło obrażeń zadawanych przez Zed'a
Opublikowano

Zed spełnia twoje wymagania imo.

• DPS jak i BURST
  • Mocarne 1v1
  • Dobre midgame i lategame
  • Można iść nim na topa/mida/jungle
  • Niskie cd
  • Energia
  • Chase mechanizm/Escape
  • Dash
  • Dobry roam

652601399840421198520.png

Opublikowano
Ja polecę Ci LeBlanc we wczesnej fazie gry praktycznie zdejmuje przeciwnego ap/ad carry na combo no ale niestety słabnie troche w late oraz na początku ma problemy z maną

Plusy:

- zdecydowanie jeden z najlepszych nukerów/assassinów w grze

- W skill (znakomity do harrasu, pościgu oraz ucieczki z "nieciekawych" sytuacji)

- dobre CC (silence i slow)

Minusy:

- jak każdy mag, papier

- zależna bardzo od many

- słaba farma mobów lub słaby harrassment (trzeba wybrać to lub to inaczej zabraknie many)

- długie CD na skillach powoduje ,że jest to typ postaci "odpal i zapomnij" (jak nie zabijesz przeciwnika jednym kombem to jesteś free fragiem przez 11 sekund)

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...