Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niedziałająca Java w przeglądarce

femex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Używam przeglądarki Google Chrome Wersja 27.0.1453.94 m. Ów przeglądarka nie( nie wiem jak to nazwać) obsługuje, nie widzi (?) skryptu Java. Problemu nie zauważyłem dopóki nie chciałem skorzystać z Czaterii. Gdy włączam Czateria pojawia się owy komunikat

"Cześć,

Jeśli nie pojawiło Ci się okienko logowania, oznacza to, że nie masz zainstalowanej Javy, która jest Ci niezbędna do dalszej zabawy.

Nie martw się jednak, szybko możesz to zmienić.
Wystarczy, że wejdziesz na tą stronę i będziesz postępować zgodnie ze wskazówkami, które są na niej zawarte.
Nie rezygnuj! Naprawdę, zajmie Ci to krótką chwilę.

Kiedy Java się zainstaluje, wybierz ponownie pokój a potem już tylko rozmawiaj, flirtuj, oglądaj kamerki a nawet umawiaj się na randki!

Jeśli po zainstalowaniu Javy nadal pojawia się informacja o jej braku,
należy w ustawieniach przeglądarki kliknąć na *Dodatki* i sprawdzić czy wtyczka Javy jest włączona. Jeśli nie jest, należy ją włączyć!

Miłego CZATowania!"

Czateria na pewno działa, jest to mój ewidentnie mój problem.
Używam systemu 64x, pobrałem Jave raz na 32, raz na 64, a zaufałem automatycznej instalacji za każdym razem z tym samym efektem.
W panelu Java Control Panel opcja "Enable Java content in the browser" jest zaznaczona.
Security level mam na medium
Opróżniłem folder /cache
Niestety nie mam więcej pomysłów, tym bardziej że na tym się po prostu nie znam...
Pozdrawiam, Femex

x

Opublikowano

Ten sam problem pojawił się również na Firefoxie, na Explorerze nawet nie próbowałem.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...