Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dolina Dalekiego Wschodu czyli oryginalny, niepowtarzalny serwer gry MineCraft | 25 slotów | Autorskie pluginy | I wiele więcej! |

Ex?

Ankieta.  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak lubisz gra? na serwerach survival?

• Samotnie zwiedza? ?wiat
    • Zawiera? sojusz z innymi graczami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Login na Minecraft: _marcei_

Obecny wiek: 12

Dlaczego chcesz grać na serwerze: Super sie zapowiada

Ile grasz już w Minecraft'a: Od wersji beta 1.8.1

Opisz siebie (kilka kreatywnych zdań): Jestem Marcel. Czesto robie z siebie idiote nie wiem po co...... Choc zwykle mam jakis powod :D Serwer mi przypomina kwadratowa masakre sezon 1 Tylko bez zyc ;p Chcialbym zagrac

Przeczytałeś i akceptujesz regulamin?: Tak

mca.png

Opublikowano

Bo wlasnie go doczytuje ;3 Juz to poprawiam.....

Opisz siebie (kilka kreatywnych zdań): Jestem Marcel. Lubie grac w minecrafta i inne gry np. fifa, metin. Lubie grac tez w pilke nozna, bo ogolnie tylko to robie na dworze ^^ Lubie wspolpracowac z graczami. Jestem sympatyczny i szybko zawieram nowe przyjaznie. Najczesciej gram na serwerach typu kwadratowa masakra. Mam nadzieje ze teraz mnie przyjmiesz ^^

mca.png

Znawca
Opublikowano

Bo wlasnie go doczytuje ;3 Juz to poprawiam.....

Możesz napisać podanie jeszcze raz, tym razem wysil się i napisz więcej. ;P

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Znawca
Opublikowano

Dobra, dam ci szansę, miłej gry. :)

-----------------------

Znawca
Opublikowano

Większość ogarniętych serwerów jest premium, a od wersji 1.6 już nie będzie takiego czegoś jak non-premium, musisz w końcu kupić Minecraft'a bo non-premium jest tylko do testowania. Teraz Mojang wprowadzi takie coś, że jeśli chcesz przetestować Minecraft'a czyli grać na non-premium to możesz grać ale na max wersji 1.5, wersja 1.6 i dalsze będą TYLKO dla graczy premium. Pozdro

-----------------------

Znawca
Opublikowano

Wznawiam rekrutację na serwer, otwarcie jutro (6 czerwca) o 18:00. Szukam bardzo ogarniętych osób, a nie jakichś noobasów które będą zaśmiecać serwer.

Chcę dodać iż pluginy na serwerze są autorskie, tu macie kilka z nich"

reddInspect (Inspektor) - Plugin służący do wyświetlania kto zniszczył czy postawił dany blok, a nawet kto, co zabrał ze skrzyni, piecyka czy dispensera! (Oparty o CoreProtect)

reddDrops (Drop surowców ze stone) - Plugin który działa podobnie jak OtherDrops lecz napisałem własny ponieważ OtherDrops był niewystarczający.

-----------------------

Znawca
Opublikowano

Screenshot z Inspektora ;)

gKhgXsW.png

Nazwy bloków nie są po polsku ponieważ są to nazwy Minecraft'owe których nie da się zmienić. ;)

-----------------------

Opublikowano

Login na Minecraft:Gierkomaniak2762

Obecny wiek:14

Dlaczego chcesz grać na serwerze:Ponieważ wydaje mi się że ten serwer mógł by mieć jakąś nutke z westernu

Ile grasz już w Minecraft'a:2 lata

Opisz siebie (kilka kreatywnych zdań):Mam na imię Patryk lubię W-F a także informatykę interesuję się grami komputerowymi

Przeczytałeś i akceptujesz regulamin?:Tak

Znawca
Opublikowano

Login na Minecraft:Gierkomaniak2762

Obecny wiek:14

Dlaczego chcesz grać na serwerze:Ponieważ wydaje mi się że ten serwer mógł by mieć jakąś nutke z westernu

Ile grasz już w Minecraft'a:2 lata

Opisz siebie (kilka kreatywnych zdań):Mam na imię Patryk lubię W-F a także informatykę interesuję się grami komputerowymi

Przeczytałeś i akceptujesz regulamin?:Tak

Dam Ci szansę... :)

Otwarcie przełożone na jutro, godz. 18:00 z powodu małej ilości osób.

-----------------------

Opublikowano

Login na Minecraft: MrMarsi1

Obecny wiek: 18

Dlaczego chcesz grać na serwerze: Chcę zagrać na serwerze, ponieważ sądzę, że jest to jedyny ogarnięty serwer, który tak jak napisałeś nie ,,wyginie" po miesiącu ;)Spodobało mi się, że serwer jest tylko i wyłącznie na premium dzięki czemu nie będzie botów, które griefują etc.

Ile grasz już w Minecraft'a: Nie jestem w stanie odpowiedzieć dokładnie wydaje mi się, że około 1,5 roku ?; D

Opisz siebie (kilka kreatywnych zdań): Mam 18 lat, chodzę do szkoły tak jak każdy w tym wieku, interesuje się z Grafiką oraz sportem szczególnie Piłką Ręczną. Wiem, że straszliwie mało napisałem i pewnie to stanie będzie stanowić 3/4 tego podania, ale nie miałem pomysłów na kreatywne zdania, wydaje mi się, że kreatywna to może być moja grafika, np. Na budynkach;P

Przeczytałeś i akceptujesz regulamin?: Tak, oczywiście.

.sygnatura_player1.png

Znawca
Opublikowano

(...) Wiem, że straszliwie mało napisałem i pewnie to stanie będzie stanowić 3/4 tego podania (...)

W porównaniu do innych "składaczy podań" to napisałeś straszliwie dużo. Mam nadzieję, że nie pożałuję, że będziesz grał na serwerze, a raczej wątpię bo widać, że nie kłamiesz swoim wiekiem i jesteś ogarnięty. Oczywiście dodany. O otwarciu poinformuję na tym temacie, polecam kliknąć magiczny przycisk "Obserwuj ten temat" na samej górze tematu.

Otwarcie będzie wtedy gdy uzbieramy odpowiednią ilość osób, na pewno będzie godzina 18:00.

Pozdrawiam

---------------------------------------------------------------------------

Udostępniam wam kolejnego screen'a z Inspektora (tym razem z "udziałem" skrzynki):

BgSX1xj.png

Gdy Inspektor jest włączony - możesz kliknąć prawym przyciskiem na skrzynkę by dowiedzieć się kto i co z niej wziął lub dodał.

-----------------------

Znawca
Opublikowano

Dla tych którym nie chce się pisać podania na forum lub mają za mało postów by napisać odpowiedź, proszę bardzo:

http://bit.ly/PodanieNaWL

-----------------------

Opublikowano

Polecam serwer, grałem jeszcze za czasów Kanciastej Krainy :)

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Znawca
Opublikowano

Dziękuję za opinię. :)

Jeszcze kilka graczy i robimy otwarcie. ;)

-----------------------

Znawca
Opublikowano

A więc odświeżam. Otwarcie planuję w niedzielę o godzinie 18:00.

Pozdrawiam

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...