Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Terraria na platformy mobilne!

Gość kalka762

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kalka762
Opublikowano

We are pleased to announce that Terraria will be coming soon to phones and tablets! Terraria for mobile platforms will support leader boards, achievements and Facebook integration so you can share screenshots of your adventures and creations. In development by Codeglue, Terraria for phones and tablets will be available starting this summer.
Keep an ear to the ground for more details as we get closer to launch!

Translate:

Mamy przyjemność ogłosić, że Terraria będzie wkrótce na telefony i tablety! Gra na platformy mobilne (nie tylko na Androida) będzie współpracować z Facebookiem w sposób publikowania wyników, osiągnięć, screenów itp., aby dzielić się swoimi przygodami w grze. Terraria na telefony i tablety będzie dostępna począwszy od tego lata.

Doglądaj nowych newsów po więcej informacji o grze na platformy mobilne!

Źródło: http://www.terrariaonline.com/threads/grab-your-gear-%E2%80%93-terraria-is-going-mobile.100972/

4iMpNeS.jpg

Opublikowano

Dzięki za informację. :)
Bardzo przydatny temat.

Na chwilę obecną podepnę, bo to dobra informacja dla wielu graczy.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie, ale ktoś ją wyprzedził i zrobił coś w stylu właśnie Terrari (The HinterLands), chociaż dla mnie to totalne gówno.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przed chwilą na oficjalnym fanpage'u terrari na facebooku został opublikowany post o jutrzejszym wyjściu mobilnej wersji terrari.

The news its out! Terraria for iOS will be releasing tomorrow! Android and Windows Phone to follow soon!

Players will discover more than a dozen environments and face treacherous perils including over 75 twisted foes, magical creatures, and villainous bosses. Terraria supports Game Center leader boards and achievements and includes Facebook integration so you can share screenshots of your adventures and creations.

Game features include:

• Redesigned Controls & Game Balance – The controls have been completely redesigned for the Multi-Touch environment on iPhone, iPad and iPod touch and every aspect of the game has been tweaked and balanced to give players the perfect Terraria experience on the go.

• Retina-Optimized – The game is fully optimized for the stunning Retina display on iPhone, iPad and iPod touch.

Terraria is available for $4.99 from the App Store on iPhone, iPad and iPod touch or at www.AppStore.com/Terraria

starting tomorrow, 8/29/2013!

The new game was developed by Codeglue.

Opublikowano

No i mamy premiere terrari na iOS'a(iPod,iPhone itd), cena podobna do tej na steamie , 4,99E

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja juz zakupilem na moim iphonie :)cena 20zl ale oplacalo sie mam pierwszy raz stycznisc z ta gra ale bardzo mi sie podoba

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Bardzo przydatna sprawa z tą ,,mobilną terraria,, wiele ludzi(wliczając siebię) będzie miała co robić w wolnej chwili. Teraz już tylko czekać na update rówież tej mobilnej wersji.

704371448266406298964.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może orientuje się ktoś kiedy będzie na telefony z systemem Windows Phone Terraria? :)

Myślę, że nigdy.

Opublikowano

Hmm, po tym updacie 1.2 to już tylko w pociągu można pograć w Terrarie, lub gdy już kompletnie nie ma co robić, ale samą grę polecam, ponieważ jest kilka nowości, których nie ma na PC

Edit: Pomyłka z konsolową wersją, wait ;x

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...