Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Warto kupić RP ?

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko odnośnie czy warto kupić RP aby zdobyć ( obojętnie ) jakie m4a1 z tłumnikiem ? Jaka jest szansa, że dostane je ?

Opublikowano

Szanse są duże jak zakupisz dużo rp ;)

Niektórzy wylosują za pierwszym a niektórzy za 30 :)

Ja radzę losować na zestaw legend kup 30 losowań a wygrasz coś na 100% wygrywają całe zestawy ;()

Opublikowano

Ja osobiście nie polecam losować.
Ostatnio kupiłem 45 losów na m4 c i nawet nie wylosowałem broni na czas... Łącznie losów na m4 c kupiłem ok. 200 i jak się można domyśleć.. nic z tego, ale jak wypisał kolega wyżej można mieć farta i wylosować za 1 razem.

Opublikowano

Szanse są duże jak zakupisz dużo rp ;)

Niektórzy wylosują za pierwszym a niektórzy za 30 :)

Ja radzę losować na zestaw legend kup 30 losowań a wygrasz coś na 100% wygrywają całe zestawy ;()

No ale te losy z legend są o wiele droższe niż te inne :P Legendarny los kosztuje coś ok 4000 RP a te reszta to po 900 - 950 tak, że różnica jest :P PS. Po za tym ta legendarna snajperka bardzo długo ładuje a ma taki sam DMG jak AWM :P Mi tylko chodzi o m4a1 z tłumikiem bo jak ją mam w łapach to od razu jest F11 F11 F11 F11 F11 ( każdy wie chyba o co chodzi z tymi F11 . No i jakbym kupował te losy to już na nowe konto bo grałbym tylko na kd ;P

Opublikowano

No dobra ale tam mam tylko jedną broń na zawsze w dodatku na snajpe się nie nadaje bo długo ładuje i w tym czasie albo Cie ktoś zabije z deagla albo zdąży oddać 2 strzały z AWM. Tak, że wole M4A1 z tłumnikiem bo z nim ajj

Opublikowano

Jeśli wiesz co to QS to tą snajpą będzie ci sie idealnie gralo , a w tym "legend pack" jest jeszcze combat i m66 na zawsze.

Jak chcesz losowac m4 to przy srednim szczęsciu 10-20 powinno wystarczyc do wygrania :D

Opublikowano

Teamt do zamknięcia. Nie kupuje RP, ponieważ gram tylko dla ESL a jak każdy wie na ELS nie można mieć broni za RP. Dziękuje każdemu za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...