Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak szybko nabić lvl ?

KrzywyAngel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Jak mogę szybko nabić lvl? Na czym grać itd ?

( Jest TUT, ale pisze, że nie aktualny )

@Edit

Wbiłem sobie do gry i zauważyłem, że Nick change jest za 650 RP ! Ostatnio był chyba za ok.1300 ( ? ). Jak to jakaś przecena to na ile ?

Nie chce robić nowego tematu to pisze tu xD

Opublikowano

Boty 3v3/Aram. Wygrywasz grę w 10 min i grasz dalej.

W jednym z ostatnich patchy zmniejszyli otrzymywane IP za kilkuminutowe gry 3vs3 na boty więc nie jest to już opłacalne.

@top Jeśli chcesz wbić 30lvl szybko to kupuj IP boosty na cały dzień i graj do oporu, prawdopodobnie nie ma lepszego sposobu.

Opublikowano

@Mesye Sitwon On chce wbić szybko 30 lvl a nie ip. Jednak jak chcesz wbić IP to też jest to opłacalne. Normalna gra 5 v 5 trwa ~30 min. Z czego dostajesz 80/120 IP. Przez te 30 min wygrasz 2/3 boty czyli za jeden mecz ~70 IP (Przynajmniej ja tyle dostaję) czyli w 30 min będziesz miał ~150 IP. Do tego za jeden mecz dostajesz ~90 PD a za normalną może o 30 więcej. Nadal myślisz, że jest to nieopłacalne?

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Najszybszym sposobem jest chyba granie ARAM'ów, gra jest szybka, a exp przyzwoity.

Drugim sposobem jest 5vs5 z botami i namówienie wszystkich żeby szli na mida :D

Starym i nie wiem czy działającym sposobem jest 3 vs 3 na boty, wszyscy idą na bot'a i biorą postacie pod push/range

928011413476457403957.png

Opublikowano

Kup sobie Xp Boosta i graj na boty lub z kolegami którzy mają duży level i dywizje to graj normale to szybko wypushuja i wycarruja gre, ale lepiej graj na boty :P

bulwaaxd_eune_22_4_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...