Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] TrzcinaTrade - Wymiana diamentów na trzcinę !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa: TrzcinaTrade

Wersja: 1.0

Autor: Sweet07

Witam!

Przedstawiam Wam mój pierwszy skrypt, który sam napisałem w pluginie Skript. Skrypt umożliwia wymianę 64 diamentów na 1 szt. trzciny. [możliwość konfiguracji] Proszę zgłaszać błędy. Pozdrawiam

Kod:

http://pastebin.com/e7QiQP8x

Permissions:

trzcina.wymien - umożliwia użycie komendy /trzcina

Komendy:

/trzcina - wymienia 64 diamenty na 1 szt. trzciny. [możliwość konfiguracji]

Instalacja:
1. Wchodzisz w folder: scripts
2. Tworzysz plik o nazwie: PayItem.sk
3. W utworzony plik wklejasz zawartość kodu (do pobrania wyżej)
4. Zapisujesz, restartujesz serwer i gotowe!

Pozdrawiam

xxxx

Opublikowano

Tak jak @up. Przydatne na serwery z gildiami, jeśli trzcina jest w itemkach na gildie. Dużo graczy na serwerze, nigdzie nie ma trzciny, a tu proszę jest skrypt, że możesz wymieniać. :)

xxxx

Opublikowano

Tak jak @up. Przydatne na serwery z gildiami, jeśli trzcina jest w itemkach na gildie. Dużo graczy na serwerze, nigdzie nie ma trzciny, a tu proszę jest skrypt, że możesz wymieniać. :)

Nigdzie ? Wszędzie jest prawie :P Ale może się przyda :D

Opublikowano

Skrypt bardzo prosty i według mnie nie przydatny. Nie wiem po co go tu dajesz :\ Już pisałem moje zdanie o skryptach. Dawaj je tu jak są dobre, skomplikowane i zawierają super funkcje. Na przykład arena PVP, gildie. Ważne aby były bez bugów itd. Ale @Topic - Nie ma sensu wstawianie tu takich rzeczy. Możesz se narysować w paincie kartofla i wrzucić go na MPC, ale to nie będzie wymagało wielkich umiejętności i nikomu na nic się nie przyda. Po 1 - kto o zdrowych zmysłach wymieniłby 64 diaxy na 1 trzcine...? Ten skrypt jest trochę jak taki kartofel... Jeśli rozwiniesz ten skrypt aby komendą można było wymieniać dowolny przedmiot na inny dowolny to ogranicze mój hejt. Ale w takiej sytuacji wstawianie tego tutaj jest trochę bardziej niż nie na miejscu. To ma przecież 19 linijek! Jeśli dopiero się uczysz od kilku dni to wrzucaj skrypty na strony które gromadzą tego typu rzeczy. Tutaj nie ma miejsca na takie "Hellow Worldy".

@Edit I tylko nie proś aby to dodał do Autorskich Pluginów MPC bo będzie taka wiocha...

708121422388637873334.png

Opublikowano

Skrypt prosty. Nie wiem czemu, ale jest jak dla mnie zbyt długi. Można go jeszcze skrócić o dobrą połowe :)
Skrypt nie jest przydatny. Osobiście uważam, że skrypt jest zbędny i każda osoba początkująca by taki napisała.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Nie jest przydatny.

Ale trzeba docenić wysiłek autora.

Może stworzysz podobny skrypt tylko by wymienić właśnie coś innego na diaxy ?

Opublikowano

Bardzo fajny i przydatny na wieksze serwery Sv Skrypt. Ze Ci sie chcialo pisac. Ale lajk sie nalezy

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...