Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który producent lepszy od karty graficznej?

kkowal55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do wyboru trzech producentów karty Geforce GTX 660 Ti. I w tym momencie mam problem który producent oferuje najlepszą ofertę : chłodzenie, cisza, wydajność w grach itp.

GIGABYTE: http://www.komputronik.pl/product/182052/Sprzet_komputerowy_/Podzespoly/GeForce_with_CUDA_GTX_660_Ti_Gigabyte_3GB_2xDVI_HDM_DPI_PCI_E_OC_kupon_150USD_in_game_value_World_of_Tanks-Planetside2-Hawken_.html

EVGA: http://www.komputronik.pl/product/186954/Sprzet_komputerowy_/Podzespoly/GeForce_with_CUDA_GTX_660_Ti_EVGA_2GB_2xDVI_HDM_DPI_PCI_E_Superclocked_kupon_Metro_Last_Light.html

ASUS: http://www.komputronik.pl/product/175200/Sprzet_komputerowy_/Podzespoly/GeForce_with_CUDA_GTX_660_Ti_ASUS_2GB_2xDVI_HDM_DPI_PCI_E_DirectCU.html

Będę bardzo wdzięczny za pomoc w wyborze. :)

P.S. nie chodzi mi o dołączone do kart bonusy ( proszę nie pisać że bierz np. EVGA bo jest Metro albo GIGABYTE bo jest kod do gier FreeToPlay )

Opublikowano

Jeśli cisza i wydajność to na pewno nie Evga - to referent z napisem EVGA.

Najlepsza z tych 3 to chyba będzie ASUS'a, nie wiem jak z głośnością Gigabyte.

Opublikowano

Crysis 3 ? Do tego trzeba coś większego kalibru, jeśli chcesz na Full pograć :P.

Ale i tak będziesz zadowolony. Druga rzecz, że w tej cenie masz Radeona 7950, który z nowymi sterami i ładnym O/C gniecie konkurenta.

Opublikowano

zeby pograć w Crysisa ze wszystkimi bajerami trzeba albo GTX Titan albo Radka 7970

Karta dobra lecz w tej cenie masz radeona 7950 który po OC rozwala tego GTX'a na części

1374504508-U558502.png

Opublikowano

Odwalcie wy się od EVGI. Dla wielu (w tym mnie) jest to najlepszy producent komponentów komputerowych. Do tego perfekcyjny serwis i obowiązująca gwarancja po zmianie chłodzenia.

Przepiękny ten odmłodzony WFx3 ;D Ale to nie zmienia faktu, że 770 to podkręcona 680 (jak było w przypadku 460vs560)

Opublikowano

To ja już nie rozumiem co brać :c

Kusi mnie od GIGABYTE. Jeśli inni mnie nie przekonają do tego będę musiał dalej męczyć się z moim GTS 450 ( do tego popsuta i wywala co jakiś czas sterwonik xD ) :c

Opublikowano

To ja już nie rozumiem co brać :c

Kusi mnie od GIGABYTE. Jeśli inni mnie nie przekonają do tego będę musiał dalej męczyć się z moim GTS 450 ( do tego popsuta i wywala co jakiś czas sterwonik xD ) :c

Zapomniałem jeszcze takie pytanie zadać - pod jaki procesor i zasilacz zamierzasz to włożyć ? :E

Opublikowano

Procesor AMD FX-6200

ZASILACZ 600w

Marka i model zasilacza ?

Procesor nie jest najwyższych lotów, podaj jeszcze model płyty głównej, może będzie się coś z niego dało wycisnąć :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...