Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pogadajmy Attack on titan odc 9

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

To jest temat dla osób które obejrzały ten 9 odc, i jakie były wrażenia.

Nie wiem dlaczego ale jak obejrzałem to strasznie ręce mi się trzęsą i bije mi serce jak cholera, ledwo co piszę ten temat.

Co wy sądzicie na temat tego odcinka?

Ja szczerze uważam że jest wprost genialny ale dla mnie bardzo ekscytujący.

Pootem napisze coś jeszcze teraz zbyyt ręce mi się trzęsąa

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Nie wiem czym sie ekscytować. Ot sztampowy szunen. Główny bohater dostał moc, to teraz wszyscy się muszą o niej dowiedzieć. Oczywiscie najpierw wszyscy będą go za nia hejtować a potem ją zaakceptują. Sztampa do bólu.

P.S. Poprawiłem małą literówke w topicu.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Nie powiem odc bardzo fajny tak od 3/4 xD ale aż tak to bym nie przeżywał, powiedz czy zaczynasz przygode z anime czy już trochę się naoglądałeś bo dla otaku takie emocje to raczej ciężko osiągnąć xD

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jestem otaku : ), oberzałem wiele anime i lubie czasem poznawać nowe ale jak wyszedł trailer attack no titan to już wiedziałem ze będzie to hit więc oglądam do teraz, po mimo tak wielu anime jakie obejrzałem takie emocje są tylko po tym anime, nie wiem dlaczego tak się stało, znaczy bardzo podejrzewam że to anime naprawdę przypadło mi i ciężko mi coś powiedzieć negatywnego.

Nawet jeżeli mineła doba to i tak jestem podekscytowany ; )

Chociaż jeszcze był death note - anime które też przypadło mi do gustu jedno z najlepszych na moim top5, ale attack no titan przebija wszystko ^^

Opublikowano

No nie powiedziałbym że attack on titan przebija death note które 6 razy oglądałem xD tzn attack on titan ma bardzo dobrą kreskę czego dt nie ma, fabuła w aot (taki skrót) też jest na poziomie ale tylko ogólna fabuła bo dużo jest przegadane, kiedy w dt praktycznie cały czas trzymają emocje i czekam co się stanie i jaki będzie postęp fabularny, to w aot czekamy tylko na postęp fabularny bo jak jest akcja to przez chwile i wracamy do normalności xD

a i bohaterowie w dt są nie do porównania z tymi z aot tzn lepi :D

takie porównanie bez sensu ale jako fanboy dt muszę go bronić, jeszcze zależy od gustów i jak lubisz takie klimaty

NJxbd4x.png

Opublikowano

Lol, nie ma to jak porównywać dwa totalnie różne animu. Shingeki to sztampowy szunen, gdzie Death Note to bardziej kryminał/opowieść psychologiczna. Shingeki jest dobre, ale klasykiem to ono nei bedzie.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Dlatego napisałem że porównanie bez sensu bo to całkiem inne gatunki ale jak on porównuje do dt to ja się musiałem też wyżyć xD

NJxbd4x.png

Opublikowano

@Vasto ja rozumiem bo dh jest animem które mi też się spodobało (bardzo mi się spodobało) jak obejrzałem to anime to skype założyłem sobie z taką nazwą i do teraz nadal to mam, pamiętam jak kiedyś to jeszcze puszczali w tv :P naprawdę zapadło mi to w pamięć i pragnę o tym anime pamiętać zawsze ;*

Może a aot nie ma teraz za dużo akcji ale nadal trzyma ten poziom : ), mi tam nawet fajnie poczytać coś na temat tytanów : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...