Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak i kim zacząć grać

Toxic95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym zacząć grać w League of Legends tylko nie wiem jak się za to zabrać tzn. nie wiem jakim bohaterem grać i jakie kupować rzeczy dla danego bohatera. Z góry wielkie dzięki za odpowiedź.

Intel Core i5 2500k | Asrock Z77 Extreme 4 | Noctua NH-D14 | GeForce GTX 780 3GB DDR5 | Corsair DDR3 8GB (2x4GB) 1333MHz Vengeance Low Profile CL9 | Fractal Design Define R4 USB 3.0 White | Fortron AURUM 650W | Plextor M5P 128GB | Seagate Barracuda 1TB SATA3 (ST1000DM003)

Opublikowano

Wszystko za cenę 450 i 1350 jest bardzo łatwe do ogarnięcia. Szczególnie garen Master Yi.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Ja osobiscie polecam ci granie .

- Master Yi

- Ryze

- Ashe

- Garen ( moj kumpel gdy zaczynał robił go jakos ad'c i mu dobrze szło hahaah to było mega smieszne )

to bardzo dobra postacie :) dla początkujacego jak i dla zawansowanego gracza

Opublikowano

Co znaczy to "ad'c"?

Intel Core i5 2500k | Asrock Z77 Extreme 4 | Noctua NH-D14 | GeForce GTX 780 3GB DDR5 | Corsair DDR3 8GB (2x4GB) 1333MHz Vengeance Low Profile CL9 | Fractal Design Define R4 USB 3.0 White | Fortron AURUM 650W | Plextor M5P 128GB | Seagate Barracuda 1TB SATA3 (ST1000DM003)

Opublikowano

I polecam Ci zagrać ashe naprawde łatwo nią ogarnąć i zrób inteligentne skille ułatwiają bardzo grę :)

Opublikowano

Ja osobiscie polecam ci granie .

- Master Yi

- Ryze

- Ashe

- Garen ( moj kumpel gdy zaczynał robił go jakos ad'c i mu dobrze szło hahaah to było mega smieszne )

to bardzo dobra postacie :) dla początkujacego jak i dla zawansowanego gracza

Postać AD carry ;) np. Master Yi

Postac która buduje się pod Attack Damage ;)

Czasami jak patrze na niektórych wypowiedzi to idze jebnąć dzwona w glebe i zaśmieć sie na śmierć.

po 1. Odradzam ashe (początkujący gracze nie ogarniają jej bo jest dosyć trudna, jak all adc)

po 2. yi to nie adc

po 3. ryze tez jest trudny (brak skillshotów nie oznacza że dany champ jest łatwy)

po 4. polecam:

-teemo

-xin

-jax

-morgana

-lux

-talon

-yi

-warwick

-chogath

-garen

-darius

jak ogarniesz te champy (na prawde łatwe) to na swoich poziomach robisz co chcesz.

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...