Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Taki tam dzień z życia no life'a

matizoo21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kilka screenow dla ludzi, którzy uważają że nie da się wyjść z elohell:

Takie serie umilają dzień :D

http://imageshack.us/a/img197/1852/6winranked.png

http://img809.imageshack.us/img809/6098/ajtamajtam.png

Jak fajnie dostać 9x honor za taki mecz

http://img826.imageshack.us/img826/7514/50assist.png

A zobaczenie tego obrazka, jest idealnym zwieńczeniem męczarni "na dnie"

http://img6.imageshack.us/img6/88/handlujztymxd.png

Opublikowano

Albo team cie wykierowal , albo szczescie miales .

"Ladnych" statow to ty nie masz wiec ....

Nie wiem czym sie tu chwalic ?:)

Edited_1.png

Opublikowano

No szkoda żebym był 10/0 na supporcie. Tu się nie liczą staty tylko to zielone, bo gry niestety nie zobaczysz na obrazku...

Opublikowano

No szkoda żebym był 10/0 na supporcie. Tu się nie liczą staty tylko to zielone, bo gry niestety nie zobaczysz na obrazku...

spoko tylko ze widac ile razy padles i nawet zadnego killa nie miales ;> slabe staty i z takimi statami na golda nie wyjdziesz...

pfdfs1.jpg

Opublikowano

spoko tylko ze widac ile razy padles i nawet zadnego killa nie miales ;> slabe staty i z takimi statami na golda nie wyjdziesz...

Hahaha, mowisz ze nie mial zadnego killa... a gdyby gral z toba np rankeda i zebral np 3 fragi to przybieglbys na forum z placzem wrzucajac ssa jak support dobija ci fragi...

Support to nie staty czlowieku... liczy sie wizja, pomoc adc czy itemy z aurami.

Opublikowano

Ale że się tak zapytam, czy ty wiesz jaką rolę support odgrywa? Ja wiem że dla niektórych wyznacznikiem skilla są kille ale jako support oddaje prawie wszystkie fragi, a chyba lepiej żebyś ty padł 5 razy i nie był nic wart niż dawał enemy adc ktory ma legende. No i ktoś też musi team fighty inicjowac co nie?

Opublikowano

Jaki typ, ma pedalską skórkę do tarica!

Na hak z nim!

@na uj sie chwalisz tymi gównanymi statami i to supportem -.-'

Nie Ty możesz się chwalić tylko twój team że wycarrował

Opublikowano

Jeszcze jeeno do sooulera: w każdym meczu jakieś fragi zgarnialem więc nie jest jeszcze tak źle.

@up. Wiesz co masz świetną logikę ale powiem tyle. Na bocie jest tak, że jak ogarniasz wardy i dobrze grabujesz stunujesz healujesz czy cokolwiek innego robisz to ułatwiasz adc życie i chcąc nie chcąc support carruje adc a adc carryje gre. Tyle w temacie, chociaż i tak wiem że nie ogarniesz

Opublikowano

Ale że się tak zapytam, czy ty wiesz jaką rolę support odgrywa? Ja wiem że dla niektórych wyznacznikiem skilla są kille ale jako support oddaje prawie wszystkie fragi, a chyba lepiej żebyś ty padł 5 razy i nie był nic wart niż dawał enemy adc ktory ma legende. No i ktoś też musi team fighty inicjowac co nie?

feed support lepiej carruje niz feed adc, a jak masz slabe staty to pozdro noobasek jestes ;p

pfdfs1.jpg

Opublikowano

feed support lepiej carruje niz feed adc, a jak masz slabe staty to pozdro noobasek jestes ;p

Powiedz ze trollujesz bo zaczynam sie zastanawiac czy nie jestes z dywizji plastiku XXI.

Opublikowano

Odpowiem Ci na twoim poziomie. "Wszyscyy jak widzom w tim fajtach rushowego tarika to siem na niego rzucajom bo on jest zuy, dlatego tyle smierciuf"

Opublikowano

Odpowiem Ci na twoim poziomie. "Wszyscyy jak widzom w tim fajtach rushowego tarika to siem na niego rzucajom bo on jest zuy, dlatego tyle smierciuf"

Czasami musisz wybić, zabić leone/sona przed tf'em żeby za dużo nie zrobiły. :(

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ludzie czepiają się do tego że nie zdobywasz killi, ale nie zauważają tego że masz dużo asyst, normalne że support zrobi swoje i padnie bo nie jest Garenem czy Volibearem który wytankuje 5 osób i sobie ucieknie.

Ładne staty, w niektórych meczach pewnie trochę zfarciłeś.

PS Nikt nie przyczepił się do farmy to ja muszę, słaba farma :D

Opublikowano

Właśnie czekałem na kogoś kto to zauważy że trochę z farma posysam xD. Ale to da sie poprawić :p. No fart też musi być bo np. W ostatnim meczu kwalifikacyjnym miałem afka więc marzenie każdego :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...