Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gupie baby ;__;

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytanie na dzis brzmi: dlaczego dziewczyny wola takich pedalkow w rurkach z rekami jak zapalki / takie plaskie klaty, patyczaki, a nie takich powiedzmy po silce? wszedzie w ankietach mowia ze wola takich bardziej chudych niz z miesniami, a jak juz z miesnami to umiarkowanie, kurwa, dlaczego, faceci pakuja, mecza sie, a taki pedalek ma dupy ;__;

Opublikowano

ja pierdole znowu...

nauczcie wy sie kurwa w koncu, ze spoleczenstwo te jebane sie zmienia na gorsze z dnia na dzien dziewczyny staja sie puste jak puszka po piwie ktora wlasnie na biórku u mnie kurwa stoi.

i przestancie robic te popierdolone tematy bo czlowieka idzie chuj strzelic jak to widzi... spoleczenstwa nie zmienisz a takie pytania to pytania retoryczne, elko.

Opublikowano

Skończcie już z tym bólem dupy, to się robi nudne. Zapytaj osobiście tej dziewczyny, bo skąd ja mam kurwa wiedzieć? Może po prostu cenią to, że facet o siebie dba? Że kremuje ręce, myje zęby 5 razy dziennie, itp. itd., nie wiem.

Opublikowano

@UP KREMUJE RĘCE XDDDD

@TOPIC: BUL DÓPY - WELCOME IN JACKASS

Nie mam pojęcia co się tu kuźwa dzieje, ale to się robi coraz to dziwniejsze. Jestem jednym z niewielu odłamków tego 'normalnego' społeczeństwa (nie piję, nie palę, nie biorę, nie noszę rurek etc. -> mam 15 lat) i mnie zaczyna też wkurzać że jak w tym wieku nie chodzisz na większe dyskoteki czy nie pijesz to jesteś ciota. WTF IS THAT SHIT TELL ME PLAX

btw; dresów typu jp100% oraz "masz jakiś problem" też nie rozumiem i nie lubię. Na co się wkurzać na każdego przechodnia jak można żyć w pierdolonym pokoju...

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

@UP KREMUJE RĘCE XDDDD

@TOPIC: BUL DUPY - WELCOME IN JACKASS

Nie mam pojęcia co się tu kuźwa dzieje, ale to się robi coraz to dziwniejsze. Jestem jednym z niewielu odłamków tego 'normalnego' społeczeństwa (nie piję, nie palę, nie biorę, nie noszę rurek etc. -> mam 15 lat) i mnie zaczyna też wkurzać że jak w tym wieku nie chodzisz na większe dyskoteki czy nie pijesz to jesteś ciota. WTF IS THAT SHIT TELL ME PLAX

Ta, mam takiego kolege, tzw. pedałek. Ale długo by gadać...

Opublikowano

no i chuj ze sie czujesz obrazony, ubierajac dresy wczesniej chodzac w rurkach dalej jestes pedalkiem, dresy ci miesni nie dadza, powiedz ze te dresy to rpk masz, to chlopie, szacun bedziesz mial u mnie, serio.

a i jeszcze jedno.

trzeba byc kurwa pierdolonym debilem by chodzic na silke i przy tym wpierdalac kreatyne i inne skurwienstwa, a potem placz jest ze go zadna nie chce bo wyglada jak Hardkorowy koksu... a na starosc bedzie wygladac jak cycki starej baby, tak mu zwisac wszystko bd. ;)

Opublikowano

ja pierdole znowu...

nauczcie wy sie kurwa w koncu, ze spoleczenstwo te jebane sie zmienia na gorsze z dnia na dzien dziewczyny staja sie puste jak puszka po piwie ktora wlasnie na biórku u mnie kurwa stoi.

i przestancie robic te popierdolone tematy bo czlowieka idzie chuj strzelic jak to widzi... spoleczenstwa nie zmienisz a takie pytania to pytania retoryczne, elko.

powiem dla matki to bedziesz w swietlicy do 17;00 siedział.

spierdalaj człowieku.

Zazdrościsz tym ,,pedałkom".

Należę do osób które chodzą w rurkach ale w dresie też śmigam. Twój post uznałem za obrazę.

przekaż dla matki, że mam wolny pokój w domu.

Opublikowano

nie wpierdalam zadnej kreatyny kurwa, jak juz to takie ze mniej czujesz zmeczenie, wygladam normalnie, a nie jak jakies geje sama skora i kosci ..

ktos wyzej pisal o dbaniu o siebie, czy to ze chodze na silke to znaczy ze jestem brudasem, nie myje zebow, siebie i smierdze? ...

Opublikowano

@UP KREMUJE RĘCE XDDDD

@TOPIC: BUL DÓPY - WELCOME IN JACKASS

btw; dresów typu jp100% oraz "masz jakiś problem" też nie rozumiem i nie lubię. Na co się wkurzać na każdego przechodnia jak można żyć w pierdolonym pokoju...

Ja tak samo - nigdy nie paliłem, nie piłem, zachowuje się najlepiej z klasy (łącznie z najlepszym kolegom, w którego trafiłem w klasie). Mam 14 lat i dobrze mi z tym, a jak widzę kurwa zgromadzenie ludowe w kiblu to mnie szlag trafia; Jarają. I te e-papierosy kolejne gówno już rzygać mi się na to chce.. Rurki i inne firmówki z dupy wzięte - kawałek szmaty.. Jestem również odłamkiem normalnego społeczeństwa hejtowanego przez innych.. Mnie wkurza dzisiejsza moda i koleżeństwo kto ma więcej kasy.. A PRAWDZIWA PRZYJAŹŃ POSZŁA SIĘ JEBAĆ?

Opublikowano

pytanie na dzis brzmi: dlaczego dziewczyny wola takich pedalkow w rurkach z rekami jak zapalki / takie plaskie klaty, patyczaki, a nie takich powiedzmy po silce? wszedzie w ankietach mowia ze wola takich bardziej chudych niz z miesniami, a jak juz z miesnami to umiarkowanie, kurwa, dlaczego, faceci pakuja, mecza sie, a taki pedalek ma dupy ;__;

bo wyglądasz tak jak tylna część mojego ciała

kiedy te gimbusy wyginą ?

Opublikowano

Przeważnie ci chłopacy, którzy chodzą na siłkę, mają swoje chuj*we, zadufane w sobie towarzystwo, którego dziewczyny nie lubią - przynajmniej ja to tak widzę. Zresztą, według Ciebie mężczyzna, który nie chodzi na siłownie jest od razu pedałem? No nie pier*ol, bo jeb*e. Fakt faktem osobiście również wolę tych, którzy nie są przy kości, ale mają coś w głowie, są w pewien sposób ciepli z charakteru i da się z nimi normalnie porozmawiać, niż takich, którzy mają olej w głowie i myślą sobie, że co to nie oni, bo w końcu są umięśnieni - takie jest moim skromnym zdaniem 'rozumowanie' większości ludzi o mężczyznach uczęszczających na siłownię.

Opublikowano

dziwna ta twoja wizja, bo ja dawno nie widzialem takiego kolesia, ktory chodzi na silke i mowi 'patrzcie dupy jaki jestem zajebisty', kolesie chudzi nie wszyscy sa pedalami, pedalami sa tacy ktorzy maja kurwa obwod uda 25 cm i maja obcisle rureczki ..

Opublikowano

Przeważnie ci chłopacy, którzy chodzą na siłkę, mają swoje chuj*we, zadufane w sobie towarzystwo, którego dziewczyny nie lubią - przynajmniej ja to tak widzę. Zresztą, według Ciebie mężczyzna, który nie chodzi na siłownie jest od razu pedałem? No nie pier*ol, bo jeb*e. Fakt faktem osobiście również wolę tych, którzy nie są przy kości, ale mają coś w głowie, są w pewien sposób ciepli z charakteru i da się z nimi normalnie porozmawiać, niż takich, którzy mają olej w głowie i myślą sobie, że co to nie oni, bo w końcu są umięśnieni - takie jest moim skromnym zdaniem 'rozumowanie' większości ludzi o mężczyznach uczęszczających na siłownię.

no np. ja co nie? xD

@up

hahahahhahhahahaha xD

moj brat 7letni jest pedalem, potwierdzone info. XDDDDDDD

Opublikowano

Kurwa no bez przesady ._. Chodze w rurkach a jestem dosc umiesniony ._.? Dluzsze wlosy ... ? Jezeli Ci to przeszkadza to pokazujesz tylko tyle ze mi zazdroscisz ... ? Wolisz zeby kazdy mial 100% RPK i napierdalal sie o to ze mu z bara wyjebales ? Tak sobie wyobrazasz spoleczenstwo ? Uwazasz ze jak ktos ubiera rurki to jest odrazu Cipa i wgl ? Chyba ze kazdy ma chodzic z Wyjebanym brzuchem Jakby byl w 9 miesiacu ._. Mysle ze dziewczyna woli Chlopakow ktorzy Maja jej cos do powiedzenia poza ,, Ej patrz bylem dzis na silce i podnioslem 8,300 tys kurwa ._. prosze Cie ...

Atr1920.png

Opublikowano

dziwna ta twoja wizja, bo ja dawno nie widzialem takiego kolesia, ktory chodzi na silke i mowi 'patrzcie dupy jaki jestem zajebisty', kolesie chudzi nie wszyscy sa pedalami, pedalami sa tacy ktorzy maja kurwa obwod uda 25 cm i maja obcisle rureczki ..

Mogę się teraz założyć, że Ty jesteś z tych chodzących na siłownię, bo jesteś dosyć agresywny, a potem się dziwisz i nie wiesz czemu żadna Cię nie chce. ;D

I tak szczerze to to, że ktoś chodzi w rurkach a nie dresach(JP) i ma dłuższe włosy, nie oznacza, że jest pedałem, dżizas. Przynajmniej taki ktoś ma swój styl, wie jak się ubrać i nie wstyd wyjść z kimś takim na miasto. To właśnie przez takich ból dupków i pro siłaczy normalni i uroczy mężczyźni mają przydomek pedała.

EDIT: tak harnaś, np Ty :D

Opublikowano

kiedy ja powiedzialem cos o dresach jp i dlugich wlosach? niech sobie maja, niech chodza jak patyczaki z obwodem w bicu 15 cm, jebie mnie to, ale niech nie ubieraja kurwa obcislych rurek i takich podkoszulkow kurwa z dekoltem ;__;

Opublikowano

kiedy ja powiedzialem cos o dresach jp i dlugich wlosach? niech sobie maja, niech chodza jak patyczaki z obwodem w bicu 15 cm, jebie mnie to, ale niech nie ubieraja kurwa obcislych rurek i takich podkoszulkow kurwa z dekoltem ;__;

Koszulki z dekoltem? XDDDDDDDDDDDDDD i na takich wdg Ciebie 'lecą laski'? To my chyba mówimy wgl o innych typach ludzi.

Opublikowano

A i na siłkę nie chodzę, a rurek nie ubieram... Zwyczajnie jeżdżę na rowerze, chodzę pod namiot, na dwór z kolegami.. Zwyczajnie jest najlepiej.. Po co mam przepłacać np. za firmowe buty.. Albo 500 zł za kawałek obcisłej szmatki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...