Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Flame przegrywa

kupapapapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko tu macie mojego ss z rankeda gdzie było przegrane z góry przez ich ADC.

Parę moich uwag:

1. Dobry support też potrafi BARDZO pomóc

2. Corki mimo takiego feeda że 1v5 i nas pokona to gówno robił bo wlatywał w TF dostawał stun ode mnie w ryj i nie było ^^

3. To że przeciwnik ma niby OP championa nie znaczy że wygra - patrz Shen, blitz, amumu, malph, darius (insta bany)

4. To że postać nadaje się na support nie znaczy że powinieneś nim iść i feedować

5. Lepszy team comp w 90% wygrywa gry a nie nafeedowany jeden gość

6! NAJWAŻNIEJSZE !!! FLAME TYLKO PRZEGRYWA GRY A NIE POMAGA!!!

samniewygrasz.png

Opublikowano

Bronze III i wszystko jasne. Ale, szczerze, to gratuluję ci asyst. U mnie najwięcej asyst supportem to było ~25. Widzę, że Taric to świetny support... Muszę go kupić :P Ale co do tematu, to jeszcze raz gratuluję. Nadajesz się na supporta :))

Opublikowano

DEVINIAK

Dzięki ale supportem gram jak muszę :P Ale i tak wole supp niż adc bo mainuje jungle i nie potrafie last hitować z AA xD

Opublikowano

Ryze bez ROA w 50 minucie gry, trochę mnie to zaskoczyło że biegał cały czas bez core przedmiotu.

2. Corki mimo takiego feeda że 1v5 i nas pokona to gówno robił bo wlatywał w TF dostawał stun ode mnie w ryj i nie było ^^

Sam sobie zaprzeczasz, najpierw mówisz że Corki pokona was 1vs5, a potem mówisz że w teamfighcie nie robił nic.

PS Na drugi raz nie dawaj tak dużo kolorów, bo większość osób które oglądają ten temat widzi to tak:

e0gaqe.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...