Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] rMPCreator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co chodzi - wiem, trudno żeby nie wiedzieć skoro w tym filmie pokazowym jest napisane, że da się w tym grę stworzyć. - Odpowiedzenie na to pytanie nie było zbyt trudne ;)

Ale używanie takich programów to tzw. "chodzenie na łatwiznę" - lepiej nauczyć się programować, i stworzyć to co chce się stworzyć, z wieloma możliwościami edycji tego, niż korzystać z programu, który Cię ogranicza.

Opublikowano

Ale jest zależny, nie możesz tego pobrać do siebie całej gry i dowolnie edytować.

Jeśli Padnie ta strona padnie twoja gra, proste...

Niby łatwizna, ale nie na dłuższą metę, bo dostajesz tylko pliki JS w najlepszym wypadku, albo kod do wklejenia na www i grasz tyle...

Opublikowano

Jak zobaczyłem map editor to wydaje mi się, że super. Chyba zmienię mój wysłużony Tiled na map editor stąd.

Powiedzcie mi jeszcze, bo nie mam niestety czasu się wczytać. To jest silnik? Za 10$ mogę pobrać i to jest silnik czy to coś w rodzaju, że można u nich postawić grę, która jest na ich serwerach?

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

To lipa trochę, bo zapowiadał się ładnie, czysto, świeżo.

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...