Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak "zbajerować/przekonać" nauczyciela?

binguj_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż chciałbym poprosić moją nauczycielkę z chemii, żeby pozwoliła mi pisać sprawdzian za tydzień, 11.06 ponieważ w tym tygodniu poprawiam biologię i geografię ale rzecz w tym, że nie wiem jak ją ładnie poprosić może jakoś podlizać się. Jakieś pomysły?

Opublikowano

zaoferuj jej yangi albo expa, ewentualnie troche hajsu na psc.

@aw.

poproś? skoro normalna to sie zgodzi

Opublikowano

z wypowiedzi up i 2x up wnioskuje że podstawówki nie skończyli.

Poproś ładnie powiedz że w przyszłym roku będziesz się starać i pobajeruj trochę że w przyszłości się poprawisz

Opublikowano

Wyczuję jak będziesz się chciał podlizać... i będzie jeszcze gorzej. Lepiej po prostu podejdź i powiedz. : Dzień dobry, mam taką prośbę odnośnie sprawdzianu. Chodzi mi o to, że mam jeszcze dużo przedmiotów do poprawy, cały tydzień w poprawach praktycznie i czy mógłbym poprosić ...........

Na pewno zadziała. Po prostu bądź sobą i mów o co chodzi.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Proponuje to jak UP , a jeśli nie zadziała to połóż się na ziemie krzyżem i nakazuj im wezwać egzorcyste gdyż to cie tak zszokowało i musi z ciebie wyjść demon :@
Przestraszy sie i ci pozwoli

?????

Opublikowano

Daj jej bombonierkę. U mnie w szkole dają nauczycielom i magicznym sposobem dostaną 2 na koniec roku. Trust me, i'm a engineer.

Próbowałem, nie działa :(

Opublikowano

Wyczuję jak będziesz się chciał podlizać... i będzie jeszcze gorzej. Lepiej po prostu podejdź i powiedz. : Dzień dobry, mam taką prośbę odnośnie sprawdzianu. Chodzi mi o to, że mam jeszcze dużo przedmiotów do poprawy, cały tydzień w poprawach praktycznie i czy mógłbym poprosić ...........

Na pewno zadziała. Po prostu bądź sobą i mów o co chodzi.

a na odpowiedz dostanie : A co mnie to obchodzi trzeba było się uczyć na początku roku

A tak do tematu to Spytaj czy możesz poprawić wogóle ten spr i czy była by mozliwość za tydzień czy kiedy tam chcesz jak spyta czemu to wtedy powiedz tak jak ci doradził kolega którego cytowałem wyżej

Opublikowano

a na odpowiedz dostanie : A co mnie to obchodzi trzeba było się uczyć na początku roku

A tak do tematu to Spytaj czy możesz poprawić wogóle ten spr i czy była by mozliwość za tydzień czy kiedy tam chcesz jak spyta czemu to wtedy powiedz tak jak ci doradził kolega którego cytowałem wyżej

Trudno by nauczyciel Ci odmówił. Nawet jak odmówi to masz go błagać na kolanach nawet... jak zobaczy, że Ci zależy to jest 100% szansa, że Ci nie odmówi : )

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...