Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wysoki ping

odchudzanie7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od pewnego czasu mam taki problem. . na speedteście patrzałem i ping wynosi 50-60. Gdy gram w lola i ładują się postacie, ping wynosi normalnie 30-40, lecz gdy wejdę do gry i jestem na linii, bądź gdy jest jakaś akcja/tf, mój ping skacze do 200-400 przez co nie da się grać. Fps mam normalnie 60, lecz ten ping jest nie do wytrzymania. Mam tak od jakiś niecałych 2 tygodni, może mniej. Przedtem nie miałem takiego problemu. Proszę o pomoc :)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

a masz wyłączone skype czy gg? albo może masz przegladarke włączoną?a jak nie to nie wiem ale może to pomoże

nie, zawsze wszystko wyłączam, ale i tak mam ten ping. .

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Dokładnie, ja mam to samo. Gdy chcę się zalogować do gry to po 3 próbie mogę i cały czas ping mi skacze do 200-2000. Coś się w riot dzieje

Opublikowano

w czym masz net radiówka czy coś w stylu netii? skoro problem pojawił sie w ciągu 2 tyg powinienes zadzwonic do operatora internetu

Opublikowano

w czym masz net radiówka czy coś w stylu netii? skoro problem pojawił sie w ciągu 2 tyg powinienes zadzwonic do operatora internetu

mam radiówkę :) ok postaram się zadzwonić

2rp9q8l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...