Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BF3 na Muve.pl

Snickers1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy BF3 na stronie Muve.pl to wersja pudełkowa ? bo nie jestem pewien a chciałbym pudełkową wersje ;)

i czy to nowa gra bo kosztuje 49,90 a na Origin 80 zł dlaczego ?

i czy warto kupić podstawową wersję czy premium ?

Opublikowano

Bf3 nie pudelkowej wersji. W środku jest kod do origin. A nie polecam podstawki,bo jak chcesz dodatki,to musisz osobno. A w premium masz wszystkie.

Opublikowano

Jesli tak to nawet ujdzie no pudełko bedzie cienkie zapewne ale przynajmniej bedzie do kolekcji ;)

a wie ktoś może gdzie kupić bf pudełkowego ?

w empiku bedzie ? drogo?

Opublikowano

Jesli tak to nawet ujdzie no pudełko bedzie cienkie zapewne ale przynajmniej bedzie do kolekcji ;)

a wie ktoś może gdzie kupić bf pudełkowego ?

w empiku bedzie ? drogo?

w każdym nie internetowym sklepie kupisz wersję pudełkową. Idź do tesco, real, auchan. empik, mediamarkt . Koszt to ok. 90zł?

skpUo.png

Opublikowano

:( heh a na tym muve to będzie pudełko takie cienkie pewnie a w środku sam kod tak ?

@edit

A ujdzie mi ten bf 3 ?:

Procek: AMD FX-4100 Quad-core Procesor

Ram 8gb

64 bit system

karta graficzna : Nividia Ge Force GT 520 (2048 MB SDDR3)

nie wem co jeszcze podać

Opublikowano

http://muve.pl/pc/strzelaniny/battlefield-3-pc-pl/3342

Jest to normalna wersja pudełkowa, taka jak w empiku czy innym sklepie. Kupujesz nową, oryginalną grę w oryginalnym pudełku.

:( heh a na tym muve to będzie pudełko takie cienkie pewnie a w środku sam kod tak ?

@edit

A ujdzie mi ten bf 3 ?:

Procek: AMD FX-4100 Quad-core Procesor

Ram 8gb

64 bit system

karta graficzna : Nividia Ge Force GT 520 (2048 MB SDDR3)

nie wem co jeszcze podać

Gówniany komputer z allegro, pójść pójdzie ale co to za gra na najniższych w dodatku ze spadkami FPS.

Opublikowano

Wiem że gówno z aledrogo ale co zrobić innego nie mam :( a powiedzcie czy jak bym kartę graficzną wymienił to by coś dało ?

cze zbierać na nowy komp bo ten jest gówniany i nie warto wymieniać karty graficznej ?

A ktoś wyżej pisał że to jest

Bf3 nie pudelkowej wersji. W środku jest kod do origin. A nie polecam podstawki,bo jak chcesz dodatki,to musisz osobno. A w premium masz wszystkie.

a ty piszesz

http://muve.pl/pc/strzelaniny/battlefield-3-pc-pl/3342

Jest to normalna wersja pudełkowa, taka jak w empiku czy innym sklepie. Kupujesz nową, oryginalną grę w oryginalnym pudełku.

więc ?

To jest wersja pudełkowa (nowa gra) z płytą a nie żaden kod tak ?

Opublikowano

A co ma być? Jak dysponujesz teraz jakaś kasą to kup nową, jeśli nie to graj na tej, aczkolwiek uprzedzam, że nie będzie to gra komfortowa.

Jeśli masz jakieś pieniądze to napisz ile możesz max wydać na kartę i napisz jaką masz resztę podzespołów (zasilacz, płyta główna itp.) a coś ci doradzimy.

Opublikowano

spox

tak szczerze to mało się znam na kompach dlatego wcisneli mi to gówno no teraz to wiem trochę więcej ;) a tak szczerze to gdzie sprawdzić te podzespoły ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...