Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry MMO o zombi, wojennej

dawiduksan1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jakaś gra o zombi mmo ale darmowa? A i jeszcze czy jest jakaś wojenna mmo na pc.

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

Czy w DayZ można grac jak sie nei ma orginalnej gry Arma II?

Gość kalka762
Opublikowano

Deadz (tak jakby połączenie dayZ i warZ)

Opublikowano

DeadZ To piracki serwer WarZ i jest 8 razy od niego lepszy.

wojenne mmo - 4story/tera.... ?

bardzo ciekawe °_°

Czekaj na Survarium podobno ma być lepszy od dayz i warz :P Ale do premiery jeszcze troche poczekamy.

Opublikowano

Wojenne:

-World of tank,

-Nevy Field [ statkami sie bijemy ]

-WarThunder [ samoloty na ta chwile najbardziej dopracowany produkt z tego gatunku ]

- Wszystkie Battle Fieldy , czy Call of duty

Zombie: takich to mało

- WarZ - tera już nie ma tyle czitów i jest nawet ulepszana co troche mozna kupic własny serwer gdzie będziemy pilnować by czitów nie było

-DayZ - ala warZ troche bardziej dopracowane i więcej zastosowań [ i z tego co się orientuje jest to już pełno prawny mmo a nie mod więc Arma raczej nie jest konieczna lecz moge się mylić]

- Dead frontier - viawww pełno zombie nie zbyt rozwijana gra lecz duzo frajdy przynosi

- mody w grach typu CoD czy w innych grach :P

Peter przystopuj z swoimi pomysłami gier bo jeżeli tere i 4story dajesz do wojennych to ja nie wiem co ty robisz tutaj jako Kidmod

76561198013232167.png

Opublikowano

gram w bf3 ale korci mnie do zombi a to DeadZ jest darmowe? a i czy to nie ma mniejszych wymagań przypadkiem>?

Pobrałem 2gb tego priva to duzo bo lecialo po 200 kb/s a powinno z 1-2mb/s i teraz jesze 1,5 gb sie pobiera pewnie też 200 kb /s -__

Opublikowano

Darmowa zombi to DayZ.

Wojenne to może Tera, 4Story, World of Tanks.

Jakim cudem DayZ jest darmowe?

Trzeba mieć do tego Arme II i Arme II Operation Arrow Head a one nie są za darmo.

@top

Wojenne jakie? Średniowiecze czy może teraźniejszość czy lata 80 ?

A MMO Zombie to Fallen Earth całkiem fajne ;) Polecam ci też sprawdzić WarZ co prawda płatne około 50zł ale moim zdaniem warte ceny tylko musisz mieć gwarancje że z kimś będziesz mógł grać np. z klanem czy kumplami bo tak to nuda :p

Wojenne:

-World of tank,

-Nevy Field [ statkami sie bijemy ]

-WarThunder [ samoloty na ta chwile najbardziej dopracowany produkt z tego gatunku ]

- Wszystkie Battle Fieldy , czy Call of duty

Zombie: takich to mało

- WarZ - tera już nie ma tyle czitów i jest nawet ulepszana co troche mozna kupic własny serwer gdzie będziemy pilnować by czitów nie było

-DayZ - ala warZ troche bardziej dopracowane i więcej zastosowań [ i z tego co się orientuje jest to już pełno prawny mmo a nie mod więc Arma raczej nie jest konieczna lecz moge się mylić]

- Dead frontier - viawww pełno zombie nie zbyt rozwijana gra lecz duzo frajdy przynosi

- mody w grach typu CoD czy w innych grach :P

Peter przystopuj z swoimi pomysłami gier bo jeżeli tere i 4story dajesz do wojennych to ja nie wiem co ty robisz tutaj jako Kidmod

DayZ i WarZ płatne. WarZ +/- 50zł a DayZ +/- 30zł.

Opublikowano

z Wojennych warto jeszcze dodać Army Rage gra osadzona w realiach 2 wojny światowej mapy pomysłowe jest nawet Warszawa ... Mody standardowe , tDM,"CTF", oraz najlepszy blitz szturmuje się pkt kontrolne

Gra po polsku i często poprawiana i dodawane sa nowe rzeczy

Jeden minus to taki że gracze co płacą mają troszkę większą przewage nad resztą [ podobno mają to znerfić troszke ]

Co do zombie to jest jeszcze gra dead island 1 i dead island 2 : riptide, bardzi orzyjemnie gra się w copie lecz nie jest to MMO,

76561198013232167.png

Bywalec
Opublikowano

Wojennych masz masę od WOTA poprzez COD'a na BFie kończąc.

Zombie ? Jest Quake, jest WarZ, DayZ i więcej.

Potrzebujesz avatara lub sygnaturę ?

Napisz prywatną wiadomość, pomogę !

Opublikowano

a znacie jakieś gry strategiczne z Polską typu rome total war chodzi o podobne sterowanie ale nie empire ottla war tylko najlepiej jakieś miecze itp

Opublikowano

Medieval lecz to też Total War ... lecz możesz zobaczyć ten tytuł w Medievala 2 nie grałem lecz czytałem że lepsza pod względem "grafiki" no i oczywiście możliwości.

Twierdza MMO w przeglądarkę też dobrze rozbudowane i ciągle budowane chyba 4 dni temu był jakiś ładny update do niego.

76561198013232167.png

Opublikowano

Wojenne to metina :D

Metin? Wojenny? Hahahahh...

@top

Mount and Blade:

-WarBand,

-Ogniem i Mieczem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...