Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop karta graficzna

dawiduksan1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest mozliwośc wymiany karty graficznej w laptopie asus x54h?

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

a tak aby nie zakładać nowego tematu mam pytanie dlaczego laptopy są gorsze od komputerów stacjonarnych? Czy to wina wielkości?

Opublikowano

a czy jest możliwosc ze laptop za 2k bedzie mial podobne parametry co komputer za 2k?

Opublikowano

nie zawsze. Jest masa laptopow 'gamingowych', ktore bywaja mocniejsze od PC. Tutaj w gre wchodzi raczej cena. 'Laptop do gier' jest zawsze fajnym rozwiazaniem - mobilnosc i moc.
Brat posiada alienware'a m17x - z tego co pamietam i faktem jest, ze na ta chwile chyba nie ma gry, ktorej nie odpalilby na full detalach.

z drugiej strony, jezeli nie zalezy Ci na mobilonosci, to w cenie takiego 'mocnego' lapka zlozysz PCta z ktorego bedziesz mogl promy kosmiczne odpalac...

Opublikowano

Co się upierasz na tego laptopa. Jeśli chcesz maszynę do grania to kup komputer. A laptopy do gier produkuje np. Alienware ale za podobną cenę masz wydajniejszego PC.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Nie nie komputer już mam ludzie z mpc złożyli i jestem zadowolony bf3 chodzi na średnich mieszane z wysokimi raz na jakiś czas mala przycinka tak na 2s jak duz się dzieje ale mój brat ma asus x54h i jest on za słaby aby w bf3 grac bo na low ma lagi a chcialem z nim zagrac. Ja mu mówiłem żeby pc kupił a on gada ze nie ma w domu miejsca ale ja sądze ze by się znalazło :)

Opublikowano

najlepiej to najtańszego alienware i juź mu ruszy tak jak chce , tak z 5-7 tys wystarczy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...