Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Grzyby ze sponsorpay

Primaveraa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W tym poradniku dowiesz sie jak odbierać grzyby z metody sponsorpay.

1.POTRZEBNE PROGRAMY

Hide Ip Easy (zajebalem gamusowi upload :D)
LINK

http://www.multiupload.nl/3LX7GYUGOH

Skan

https://www.virustotal.com/pl/url/26dcf3cfd56dd59fd85c73bbe1c16446449c23f26e6fb6e79639d4cf46dbe2b2/analysis/1370096319/

JAK GO ZAINSTALOWAC

Instrukcja odnośnie programu:

1. Pobierz program.

2. Zainstaluj go.

3. Wrzuć cracka do folderu z HIE.

4. Podmień pliki.

5. Włącz pogram i zmieniaj IP.

2. POTRZEBNE STRONY
-fakenamegenerator

[/b]
[b]pl.fakenamegenerator.com[/b]
[b]

TUTORIAL DO FAKENAMEGENERATOR

tutek4.png

-my 10 minute mail

http://www.my10minutemail.com/

3. ZACZYNAMY

-Zmieniamy ip (jezeli mamy aola ktory jest lepszy to jest zajebiscie)

-Logujemy sie i wlazimy do grzybiarza

-Wybieramy Gratis oraz wybieramy SponsorPay

-Otwiera nam sie nowa karta z ofertami z zakładki wybieramy oferty darmowe(Free)

-Wypelniamy oferty falszywymi danymi (jezeli zmienilismy ip na np niemieckie to musimy wybrac w fakenamegenerator.com dane niemieckiej osoby)

POLECAM KORZYSTAC Z MY10MINUTEMAIL BO NIEKTORE OFERTY WYMAGAJA POTWIERDZENIA MEILA!!

NIEKTORE OFERTY NIE DAJA NAM GRZYBOW !!

ROBIMY OFERTY KTORE MAJA MALA/SREDNIA ILOSC GRZYBOW BO JAK JEST NP 200 GRZYBOW TO WIADOMO JUZ JEST ZE TA OFERTA JEST PODEJRZANA I JEST DUZA SZANSA ZE NIC NIE DOSTANIEMY

PROSZE PYTAC JEZELI COS JEST NIE JASNE

LINK DO TUTORIALA GAMUSA

http://www.mpcforum.pl/topic/958483-tut-hide-ip-easy-program-na-zmiane-ip-pod-grzybki/#entry7581035

AOL:

STRONA: www.aol.com

TUTORIAL

xxx

Opublikowano

Mozecie wklejac zdjecia z ofertami za ktore doszly Wam grzybki.

Prosze bardzo : Dodam ze zrobilem z 25 reklam ... Za trzy z pierwszych 10 dostalem. Juz minely 3 dni nawet ssy wysylalem czekam na ich odpowiedz.

http://scr.hu/114g/6m7s8

Opublikowano

@up dzialaja tylko niektore oferty to i tak fajnie ze za 3 pierwsze ci doszly bo to dowodzi ze dziala :P zmien ip i rob te same pamietajcie tez ze w niektorych przypadkach trzeba akceptowac email

xxx

Opublikowano

Ja mam problem za zmianą ip na zagraniczne tym hide ip easy.. Otóż po zmienieniu ip np. na USA nadal mam polskie.. Wszystko zrobiłem jak należy, ale zagranicze ip nie chce mi odpalić :P Wyłączyłem nawet zapore ale to nic nie dało.. Dotychczas robiłem ankiety na aolu, ale teraz niestety nie dziala mi ten program bo mi bana dali nie wiem za co :D

Opublikowano

Robisz wszystko normalnie tylko działa słabiej bo są słabsze łącza na amerykanskim ip. A skana nie potrzeba bo to upload Gamusa i mogę wam zapewnić że plik jest 100% czysty jeżeli nadal się strachacie polecam program aol lepszy i ip zmienia się na amerykańskie :P strona to aol.com musicie tam zrobić konto pobrać i zainstalować jeżeli będą jakieś problemy piszcie

xxx

Opublikowano

ja mam proble zmieniam ip a nadal mam polski albo wgl reklam nie czyta w czym może tkwić problem dodam że kidyś działał mi ten program (może ze wpisów w rejestrze usunąć coś tylko że nie wiem gdzie ten program jest)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja mam proble zmieniam ip a nadal mam polski albo wgl reklam nie czyta w czym może tkwić problem dodam że kidyś działał mi ten program (może ze wpisów w rejestrze usunąć coś tylko że nie wiem gdzie ten program jest)

jak nie czyta reklam? może pobierz tego aola

klikasz Hide/Stop? czy jak to tam się nazywa do startu zmiany ip

xxx

Opublikowano

jak nie czyta reklam? może pobierz tego aola

klikasz Hide/Stop? czy jak to tam się nazywa do startu zmiany ip

no zmienia mi ip w wgl ni wczytuje mi (dasz link mi do tego aola??) wogule nie mam żadnych ofert

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Możecie mi powiedzieć czemu ten program Hide ip easy nie zmienia mi ip??? Noobem nie jestem, więc możecie mi wytłumaczyć... Programy takie jak security, aol czy anonymox zmieniaja mi ip, ale reklamy na sponsorpay nie działają mi już :P

Opublikowano

Mógłbyś w pierwszym poście umieszczać oferty które Tobie działają? To by ułatwiło innym życie :D.

Pomogłem kliknij "Lubię to", a pomogę znowu :).

Opublikowano

Sposób juz nie działa po 1 tygodniu czekania nie ma żadnych ofert

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...