Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wbijac więcej niż +7 :)

kuba1231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram już jakis czas na servie DemonRoad, i jak do tej pory to nie bylo jakis gigantycznych plusów, ale niedawno zauważyłem ze dużo osób lata z broniami i eq powyzej +12. Czy jest jakis sposób/bug, żeby wbic itemki na taki plus?, z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Raczej nie zwiekszyli alchemi, bo ost, zadnego patcha nie bylo, a co to przypadku to niechce mi sie wierzyć. Rozumiem jakby jedna czy dwie osoby tak wbiły ale nie 100 osób :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A zobacz sobie na tureckich serverach co dany char ma obok nicku chara:) Gralem na demon i bylo prosto wbic+

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

Po prostu maja farta gralem na demonroad i wbilem 140+14 staffa jako druga osoba na serwie a poszlo na to 86 immo :)

Pamietam jak Ja z kolegami palilismy itemy na +13+14+15 z Lucky Awkiem Prem+ Lucky Magic Powder + Lucky Ston A RedBull bez Prem wbil na +16 bowa ;)

579571423327107377857.png

Opublikowano

RetroXXX na tym serwie miał bow +15 Netiv +14 staff... Ile walniesz immo tyle ci wejdzie proste

Netiv pisał, że stracił z 80x immo na +14 adv ofc

@UP

Szybki jesteś widzę xD

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Netiv, ja CIę pamietam jak na eventak kosiłes :), ale nie rozumeim co sie zmienilo od tamtych czsów ze Bushido wbil 2h +13 bez immo i bez adv, zadnego update nie bylo na temat alchemi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Netiv, ja CIę pamietam jak na eventak kosiłes :), ale nie rozumeim co sie zmienilo od tamtych czsów ze Bushido wbil 2h +13 bez immo i bez adv, zadnego update nie bylo na temat alchemi

Ja teraz tu kosze na eventach :)http://www.mpcforum.pl/topic/954652-otwarcie-29052013-bloodsro-online-120-cap-highmiddle-rate-servercoin-system/

Mogli po cichu też zmienić rate alchemii.

Jezeli by zmienili to ludzie by to zauwazyli.

A moje zdanie jest takie ze jak Wczesniej Byli gmowie Konstantin Slave i Nephene to nie bylo jakis akcji na serwie. Jak Doszlo kilku nowych to jakos ludzie mieli +15+17 itemki i tu juz cos mi nie gralo bo wczesniej ledwo co wbijali na +13 z adv. No i potem zrezygnowalem z tego serwa.

Opublikowano

wszystko zależy od farta :D nie ma takich miejsc ani sposobów gdzie coś łatwiej wchodzi

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Jak wbijać plusy - trochę to jest obszerna rzecz ponieważ każdy nas z osobna może uwzględnić wiele czynników może podam te które ja biorę pod uwagę.

1. Sprawdź czy masz premium + ( 5% lucky ) + avatar z lucky ( 4%) + Lucky stone ( wbite do itemka )

2. Miejsce gdzie niema graczy - sprzyja to płynności więc moim zdaniem to wiele pomaga ( kwestia gustu )

3. Wiele osób jeszcze pali item z +5 na +6 albo więcej aby nie było takiego bezpośredniego przejścia np od +1 do +10 .

4. Jeżeli to nie pomoże to zrób przerwę w alchemii albo zajmij się innym itemkiem polecam również restart gry :)

Ale tak jak mówiłem to moje propozycje , każdy ma inne :) bo jest tego "mnóstwo" Pozdrawiam!

True love survives all

Opublikowano

Jeszcze raz sie wypowiem. Jezeli np na serwie +7 bron jest slaba i chcesz wbic np +10. To rob tak jak ja to robie wbij +8 potem idz sobie do innego miasta poczekaj z 10min wroc do tamtego miejsca w ktorym wbijasz i w niecale 30min mozna wbic +10 ja takim sposobem wbijam bardzo duzo itemow na duzy plus. A co do szczescliwego jednego miejsca to znajduje sie w consta sprawdzone zero lagow alchemia wchodzi tak jak nigdy w zyciu nie widziales jeszcze jedno miejsce jest w Alex South :) Pozdrawiam :)

Opublikowano

RetroXXX na tym serwie miał bow +15 Netiv +14 staff... Ile walniesz immo tyle ci wejdzie proste

Netiv pisał, że stracił z 80x immo na +14 adv ofc

@UP

Szybki jesteś widzę xD

@UP

To Były czasy :D

sro2012122320104744.jpg

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

up

czasy byly wrecz zaje**ste :) Ale niedlugo to powroci :)

jeszcze widac chat jak Ci pisalem abys +16 nie wbijal haha :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...