Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zna ktoś strony z modami?

ThePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jeszcze jakas dzialajaca strona z modami ? Googlowalem ale linki pousuwane.

I niestety widze ze gierka juz padła, przed chwila grało tylko 141 osób. :x

Są jeszcze jakieś ligi/reprezentacje? Nie grałem z 5-6lat.

Opublikowano

Soldat faktycznie upada ja grałem chyba w nią asz 6 lat . To były czasy :) po 650-450 graczy co dziennie a tera to nic prawie się nie dzieje . Mogli by zrobić wielki powrót :)

Opublikowano

Soldat faktycznie upada ja grałem chyba w nią asz 6 lat . To były czasy :) po 650-450 graczy co dziennie a tera to nic prawie się nie dzieje . Mogli by zrobić wielki powrót :)

Właśnie ja grałem w nią z 5-6 lat temu(na początku myślałem że nie aż tak dawno ale sobie obliczyłem ^^). Myślałem że pododawali coś ciekawego ale nic nie zauważyłem, kilka nowych mapek zaledwie.

Wielki powrót to moim zdaniem powinni dodać nowe bronie z 5 -6, więcej mapek.

Możliwość wyboru w opcjach stylu gry, WW2, ten co teraz i futurystyczny, inne statystyki broni w każdym i skiny.

Może by coś się ruszyło i by starzy wyjadacze wrócili, może jeszcze jakiś nowy tryb gry? Klasy postaci? Tą grę można by było na tyle sposobów odmłodzić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...