Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpamBot na złe koledze :D

Kakakakad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Szukam SpamBota który będzie zakładałbezsensowne tematy, pisał wszędzie posty itp. czyli spam :) CHce wkurwić kolegę bo on mnie wkurwił. Jego forum jest postawione na nulledzie ipb

Opublikowano

Zgłoś go do supportu IPB zapłaci 5000 zł, nie lepiej? :)

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Opublikowano

Zasponsoruj mnie i ok :) W autoit to nie jest trudne, jakieś GUI, podać już zrobione konto czyli input login i hasło, input adresu forum i już. Potem tylko podać działy lub żeby bot sam szukał i już ;) Znalazłem coś na necie ale 60 zł od jakichś programistów. Nie jest trudne więc zróbcie :)

Opublikowano

Nie tak chce to załatwić tylko mu roboty przystworzyć i żeby musiał sobie wszystko ręcznie czyścić :) Nie ma tam ograniczenia 1 post na ileś :D Więc w kilka chwil całe forum w spamie. Nie chce dawać go do supportu tylko mu forum zaspamić bezsensownymi postami poprzez bota napisanego w autoit!

Opublikowano

w autoit nie napiszesz takiego bota a jak napiszesz to pół roku czasu...

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...