Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MeFiuMt2 [Hamachi]

borkos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZAGRAM NA SERWERZE TYLKO SIECI ZRÓBCIE !!!!

KAMIL TO JA OSKAR WEJDZ DO TEJ SIECI

Metin3TeamMT2 haslo 12345

Opublikowano

Sart był bardzo owocny i wgl nie spodziewałem sie tylu graczy za co wam dziękuje :) No ale stało jak się stało ktoś był bardzo zazdrosny przyszedł i rozwalił moją tygodniową prace na tym serwerem... Postaram się jak moge żeby wskrzesić MeFiuMt2, jednak narazie serwer OFF

Opublikowano

Eh.. niestety ludzię są źli,zazdrośni, albo po prostu chcą pokazać że coś potrafią.

Jeśli serwer powstanie od nowa chętnie zagram lubię takie chude serwery =)

Opublikowano

Ej ale ty nie zmieniłeś hasła do Mysql wszedłem ci normalnie ale nic ci tam nie zrobiłem.

EDIT: Też miałem własny serwer i też musiał go mi zazdrościć, no ale cóż.

Opublikowano

trzeba bylo zmienic pasy do MySQL wiadomo ze jakis lamus bedzie probowal sie wkrasc -_-"

Opublikowano

Ojaaaa ... Zrobić serwer i nie zmienić passów do MySQL. A tak to nie polecam serwera. Wszedłem dziś jakoś chwilę przed dodaniem prezentacji strona off admin nie odpisuje na hamachi później mnie wyrzucił. DNO !!!!

76989123606991442937.png

Opublikowano

Ja wszedlem w navi bez problemu ( standardowe hasło torrenzo ) ale nic nie próbowałem nabroić , podczas expienia znalazłem pewien bug, nie wiem czy specjalny czy nie ale exp lecial lvl za lvl a jako że miałem największy w najmniejszą ilość czasu dostałem bana ... Czy to sprawiedliwe ? Nie moja wina lecz wasza że bez testów ruszyliście.

Opublikowano

Słuchaj po pierwsze nie wbiłeś tego lvl u nas bodajże miałeś 75, a po wbiciu takiego lvla wyświetla się już komunikat że ten i ten wbił taki i taki lvl, co nie miało miejsca. Po co pchałeś łapki do bazy nie wiem. Ale szczerze może i dobrze się stało bo nie miałem czasu nawet spokojnie obiadu zjeść w pierwszych 10 minutach z 50 graczy zarejestrowało się :) także chyba źle nie było. Widocznie ludzie lubią takie serwerki proste. Jeśli miałbym się uczyć na błędach to następnym razem zmienię hasło do bazy ^^ Ale z drugiej strony nie przypuszczałem że ktoś może próbować mi hamaka rozjebać o.O no ale cóż bywa. Dzięki tym co wpadli ! Strzałka Mordki :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...