Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sie bardziej oplaca?

darocko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imho lepiej kupić ten zestaw z Aatroxem, bo w wyprzedażach Riot umieszcza zwykle skiny według własnego uznania, tak więc nie zawsze trafią w twoje gusta, więc możesz czekać bardzo długo na to co chcesz kupić.

Opublikowano

ja nie jestem wybredny .. Ale boje sie ze jak go kupie to on okaze sie byc chujowy albo go tak znerfia ze sie nie oplaci nim grac...

Opublikowano

A i jeszcze jedno pytanko : Bo dostalem psc 20 na maila ale moge go uzyc tylko kiedy kupie za kase ... A wiec kupie swojego za 20 i wybieram w sklepie ze chce rp za 40 tak?

Opublikowano

A i jeszcze jedno pytanko : Bo dostalem psc 20 na maila ale moge go uzyc tylko kiedy kupie za kase ... A wiec kupie swojego za 20 i wybieram w sklepie ze chce rp za 40 tak?

kup za 50

jak kupisz za 20 to dostaniesz 10

­

Opublikowano

Skiny i wyprzedaże. Znerfią Ci go tak jak Zaca albo okaże się chujowy i masz w dupe 1500 RPków

Trzymaj choćbyś miał trzymać miesiąc

Opublikowano

Skiny i wyprzedaże. Znerfią Ci go tak jak Zaca albo okaże się chujowy i masz w dupe 1500 RPków

Trzymaj choćbyś miał trzymać miesiąc

Ja trzymam z 3 miesiące i czekam dalej :angry:

Opublikowano

Nie kupuj go za rp... Grałem nim na PBE i mimo iż gra na botach nie oddaje Ci "przeżyć" z pvp, to granie postacią której skill bierze 10% max hp jest jakimś nieporozumieniem. Skórka? Też szału nie ma. Lepiej kupić go jak będzie za 6300 albo na pbe go testować jeżeli tak bardzo Ci zależy

Opublikowano

@2up a czym chcesz doładować psc ?

klikasz sklep>kup rp> Paysafecard>wybierasz pln>10/20/40/50/100/200 zł.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Imho lepiej kupić ten zestaw z Aatroxem, bo w wyprzedażach Riot umieszcza zwykle skiny według własnego uznania, tak więc nie zawsze trafią w twoje gusta, więc możesz czekać bardzo długo na to co chcesz kupić.

To czekasz aż wyjdzie ładny skin/postać. Imo skina do aatroxa się nie opłaca chyba że chcesz wybić się na rankedach bo nikt nie zna jego skilli/mechniki przed powiedzmy 1 tyg :)

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...