Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I to się nazywa nowość. Mogę zapewnić, że na serwerze znajdzie się wiele takich nowości. Polecam :)

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

Powiększ sobie szerokość selectów, bo napisy wychodzą poza nie i wygląda to mało estetycznie :(

Wiem, zrobię to już pod koniec prac, ale raczej skrócę ten tekst.

#guwno.

Opublikowano

Okienko fajnie, ale tekstury terenu już obrzydzają;/

Dodawaj jakieś podkłady do tych filmów ;d

Mi się podoba akurat otoczenie :)

Całkiem przyjemnie wygląda, jedynie interfejs taki sobie.

Ogółem jest ok.

Opublikowano

Nie ogladalem filmiku ale dobrze wiem o jaki craftbox chodzi i niestety nie ma sie czym chwalic poniewaz wlochy jako pierwsi go ogarneli

krocej: nie pokazuj czegos co nie jest nowoscia

razerv.png

Opublikowano

Nie ogladalem filmiku ale dobrze wiem o jaki craftbox chodzi i niestety nie ma sie czym chwalic poniewaz wlochy jako pierwsi go ogarneli

krocej: nie pokazuj czegos co nie jest nowoscia

jeżeli tego nie publikowali to jest

alepoco.jpg

Opublikowano

Ja bym na Twoim miejscu zrobił filmik z kowalem bo pewnie będzie stał w mieście a to jest konkret bajer.

A ja bym na Twoim miejscu wjebał na serwer wszystko co jest na epvp, nie wkładając w to własnej pracy, nazwał serwer "Nexan***" i go wystartował.

#guwno.

Opublikowano

Na inforgu jest gotowiec co do tego craftboxu. Nie wiem czym tu sie chwalic..

PHP | PYTHON | LUA | VB.NET | JAVA | PAWN | C++

Opublikowano

A ja bym na Twoim miejscu wjebał na serwer wszystko co jest na epvp, nie wkładając w to własnej pracy, nazwał serwer "Nexan***" i go wystartował.

Po co wypisujesz takie bzdury? Może mi pokażesz jakie gotowce były na Nexanity?

Rozumiem, że próbowałeś w jakikolwiek sposób mi dopiec łapiąc się byle czego chociaż tak naprawdę argumentów Ci brak.

Nie próbuj oczerniać mojego projektu jeżeli to Twój projekt składa się z pliku pythona pobranego z Inforge.

Kolejna kwestią jest próba pociśnięcia epvp chociaż to tam są najlepsze modyfikacje do Metina i najlepsi moderzy którzy nie kradną czyjejś pracy tak jak tutaj.

Niemcy by wiele nauczyć takiego piona jak Ty i dobrze o tym wiesz, że bez epvp dział Metin2 na MPCforum by nie istniał więc miej szacunek do nich mała gnido.

Po Twojej edycji posta wnioskuję, że jesteś byle jakim lamusem który potrzebuje kilku godzin żeby coś ułożyć swoją wypowiedź.

Nie będę Ci cisnął na Twoje wykształcenie bo tam sensu nie ma.

W polsce są dobre 3 rzeczy tylko

- złodzieje (np. Ty Teodor, Tusk)

- łaziki wysyłane w kosmos (uznane jako najlepsze na świecie)

- mechanicy z pasji (skonstruowanie pojazdu które potrafi przejechać 500km na 1 litrze benzyny to jest coś)

Pozdrawiam Cię niezmiernie.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Po co wypisujesz takie bzdury? Może mi pokażesz jakie gotowce były na Nexanity?

Rozumiem, że próbowałeś w jakikolwiek sposób mi dopiec łapiąc się byle czego chociaż tak naprawdę argumentów Ci brak.

Nie próbuj oczerniać mojego projektu jeżeli to Twój projekt składa się z pliku pythona pobranego z Inforge.

Kolejna kwestią jest próba pociśnięcia epvp chociaż to tam są najlepsze modyfikacje do Metina i najlepsi moderzy którzy nie kradną czyjejś pracy tak jak tutaj.

Niemcy by wiele nauczyć takiego piona jak Ty i dobrze o tym wiesz, że bez epvp dział Metin2 na MPCforum by nie istniał więc miej szacunek do nich mała gnido.

Po Twojej edycji posta wnioskuję, że jesteś byle jakim lamusem który potrzebuje kilku godzin żeby coś ułożyć swoją wypowiedź.

Nie będę Ci cisnął na Twoje wykształcenie bo tam sensu nie ma.

W polsce są dobre 3 rzeczy tylko

- złodzieje (np. Ty Teodor, Tusk)

- łaziki wysyłane w kosmos (uznane jako najlepsze na świecie)

- mechanicy z pasji (skonstruowanie pojazdu które potrafi przejechać 500km na 1 litrze benzyny to jest coś)

Pozdrawiam Cię niezmiernie.

No to mi dojebałeś.

@Edit (specjalnie dla Ciebie <3)

Czyli mówiąc, że z epvp pochodzą najlepsze rzeczy, uważasz, że Twój serwer też taki jest?

#guwno.

Opublikowano

Chciałem robić z Krzywym, myślałem, że nonpub, że trzeba samemu a tu taki chuj wyszedł :/

To i tak jest 'zbugowane'. Podobno zabiera wszystkie itemki które się przełoży na cube, a nie potrzebną ilość.

Opublikowano

To i tak jest 'zbugowane'. Podobno zabiera wszystkie itemki które się przełoży na cube, a nie potrzebną ilość.

Zabiera odpowiednią ilość ale działa tylko z podstawowymi NPC z PL.

Jeżeli zrobiłeś swojego autorskiego NPC z oknem to zabierze itemy a nie da tego co powinno wytworzyć.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Zabiera odpowiednią ilość ale działa tylko z podstawowymi NPC z PL.

Jeżeli zrobiłeś swojego autorskiego NPC z oknem to zabierze itemy a nie da tego co powinno wytworzyć.

Możliwe, nie miałem z tym doświadczenia a tylko wnioski z wypowiedzi autora.

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...