Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] o Serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D ,Chce zrobic serwer i chce zeby wszystko bylo idealnie zrobione ,ąle nie wiem jednej rzeczy ,otoz Mam VIp i SVip na Serwerze i jak zrobic funkcje sms ze np 4 zl ida do jakies tam sieci a drugie 4 zl do mojego fona.Widzialem duzo razy tkaiec cos ,ale jak to zrobic? chodzi mi o np AP.(tu cos pisze) czy cos takiego

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

na twojego fona Ci nie przyjdzie musisz miec konto bankowe potem polecam DotPay :) tam zakladasz konto ustawiasz sobie stawki i wsio idzie na twoje bankowe inaczej sie chyba nie da

Opublikowano

Tak jak @up.Z tym że jeżeli nie masz konta bankowego to hosting czasami udostępnia Itemshopa i kasa przez tego shopa pozyskana idzie na twoje konto na hostingu i możesz za nią np.przedłużyć serwer.Przykład takiego hostingu jest Fiberhost

Opublikowano

Nie wiem czy o to Ci chodzi, ale widziałem na jednym serwerze tak, że admin sprzedawał vipy za doładowanie jego telefonu.

Szło się do kiosku, kupowało kupon na 11zł w Orange i dawało mu się kod, a następnie otrzymywano vipa.

Nie wiem czy to masz na myśli, ale przypomniało mi się to, więc informuję Cię też o takiej możliwości.

Innego sposobu nie znam :x

343731479829004887779.png

Opublikowano

ItemShop - ale kasa idzie na konto serwerowe

Tak jak MPCTaylor pisal, ze vipa mozna kupic za doladowanie do telefonu

Przelew cala kasa idzie do Ciebie ale musisz posiadac konto bankowe

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...