Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postać do wymainowania?

Goliatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam która postac polecacie mi do wymainowania jeśli chcę wyjść ze srebra gram najczęściej na midzie zastanawiałem sie nad wymainowaniem ryze albo diany

Opublikowano

@up burst po 2 lvl? On nie zburstuje nikogo nawet po 6 lvl, solo raczej ciężko nim o kille.

też polecam Ryze, ale jak chcesz wychodzić z silvera to graj z teleportem.

Opublikowano

Jak silver to bym polecił Ryze, robi masę dmg bedąc przy tym nie łatwym celem do zabicia :) Imo najłatwiejsza postać żeby wyjść z elohell,dicisionhell czy jak to tam wolicie nazwać :P

Opublikowano

mainuj ryze bardzo ciezki do ogarniecia ale najlepsza postac pozniej jak ja wymasterujesz to bedziesz najlepszy

Ryze to najprostsza postać od ogarnięcia napisz co jest w nim ciężkiego jakieś argumenty a nie tylko głupoty piszesz -.-

Opublikowano

Ja osobiście polecam cho na mida, ale nie robionego pod full tanka, tylko: merkurki, różdżka wieków, rylai, klepsydra itd... możesz go brać nawet na 1st picku i tak nie wiele osób pomyśli aby na niego wziąć kontre np. fizza, którego będąc wyskillowanym i tak niszczysz. Wyszedłem nim tak z brązu i wybijam się z silvera. Jedyny jego " - " to brak dobrego escape ale kupisz wardy i jazda. Jeżeli on Ci się nie podoba to jeszcze kha zix może być dobry, ale o nim się nie rozpisuje bo go nawet nie mam...

Opublikowano

@juri gag

rajz przecierz jest tródny trzeba trafiac ze skilldhotów a jak ta kulka zacznie sie odbijac to schizy moozna dostac

<>

Opublikowano

@juri gag

rajz przecierz jest tródny trzeba trafiac ze skilldhotów a jak ta kulka zacznie sie odbijac to schizy moozna dostac

Ryze nie ma skillshotów .....

Chyba że to ironia była xD

Opublikowano
@juri gag

Ryze nie ma skillshotów .....

Chyba że to ironia była xD

DON'T SAY!

Opublikowano

Ryze to taki pół dps/pół burst, osobiście bym polecił Syndrę bo wymasterowana ciężka do skontrowania jest.

Syndra jest cienka w tfach, co za tym idzie lipna do carrowania.

Wymainuj hecarima, jarvana i ryze. Tymi champami ładnie można carrować gry iłątwo wyjść z tego drewna

xxx

Opublikowano

Piszesz, że grasz najczęściej na midzie, ale co mi szkodzi w poleceniu ci Rivenki.

Sam zastanawiam się nad zrobieniem z niej maina, gdyż posiada ona MEGA DMG, będąc przy tym dość tankowata.

Posiada także tarczę na HP, z przelicznikiem AD, Nuke + AD + Wydłużenie ranga z Ulta, Ogromne DMG z Q wliczając AA duże CC, ogólnie świetna postać.

Pooglądaj sobie streamy/filmiki na YouTube Best Riven NA, a zobaczysz, dlaczego warto zrobić z niej maina. Peace

Opublikowano

syndra, thresh, ryze, kennen, ezreal, caitlyn, wukong, kha, leona, lux, lee sin, jax, diana, cho'gatch, nasus, renekton, katarina, riven, deaven, kassadin, twisted fate, singed, akali, miss fortune, teemo i dużo innych..

wymasteruj chociaż 2 z tych i graj nimi na rankedach to do golda w tydzień wyjdziesz

Opublikowano

ryze... wszystko fajnie ale jak przegrasz faze laningu to w tf ciężko coś zrobić z wiadomych przyczyn.

Bardziej poleciłbym ci coś z dużym zasięgiem np. lux albo cassiopeia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...