Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Pomoc z serverem

elo32zero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jestem starym graczem mu online i wrocilem po dlugiej przerwie , jak konczylem gre to byl sezon 3 ? jakos tak i teraz poszukuje ludzi ktorzy wspolnie chcieli by postawic server s2 full long term zeby sie gralo jak na GMO tylko szybciej . To byl wtedy klimacik PVP , walka w CS . Niestety nie znalazlem takiego servera a do zabezpieczen i postawienia servera potrzebuje duzej pomocy . Jesli komus tez sie teskni za takim PVP z prawdziwego zdarzenia to piszcie .

Opublikowano

Raczej odradzam stawianie serwera na tej versij bardzo fajna wersija ale sa mało Grywalne .Mnóstwo powstaje takich serverów i po chwili R.I.P bo nie ma kto grac :)

More Power MuOnline

Opublikowano

czyli dobre czasy juz odeszly :( To se ne vrati. Szkoda myslalem , ze sa jeszcze ludzie ktorzy maja w dupie te resy a stare dobre S2 , wypady na kunduna i nightmare'a kogos kreca

Opublikowano

ja osobiscie gralem na kilku serwerach pvp gdzie nie bylo resa i liczyl sie item i dobry build i dla mnie tylko taki serwer ma sens bo inne to bicie milion res

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...