Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] brak tekstur i elementów postaci

Niedzwiadek117

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie tak jak w temacie, nie widzę człowieczka przy tworzeniu postaci. Zrobiłem to tak po prostu i gdy wchodzę do gry widzę tak jakby niebo. Nie ma nic słysze ludzika że chodzi skacze ale nie widze nic oprocz nieba tak jak by byl brak tekstur. zainstalowalem nowe sterowniki do karty graficznej.Mój komp: win XP grafa 6670 hd radeon, procek 2x2Ghz, 2 gb ramu. Oto screeny:

sc3n.png
sc2g.png
sc1qe.png
sc4u.png

Opublikowano

Po tym nowym patchu zjeba** wszystko. Ktoś kto ma słabszego kompa już nie pogra w WarZ bo go wymagania nie puszczają. Tobie najprawdopodobniej karta graficzna nie uciąga takich wymagań.

Opublikowano

wydaje mi sie ze problem nie lezy w sprzecie bo zmienilem wszystko na medium w grafice gry i to nic nie zmienilo tzn. nadal wszystko mi dobrze dziala, problem najwyrazniej nie jest ode mnie a w grze z plikami bo brakuje jakby elementow, kto mi powie kto gra w to na xp ile folder z grą u niego wazy bo u mnie 2,11 a u mojego kolegi na win7 2,40

Opublikowano

Jeżeli chodzi o kartę to jest słaba dosyć

Ale prawdopodobnie gra została zjejacha i są takie problemu bardzo często o wielu osób i jest to problem WarZ a nie sprzętu (co nie znaczy że sprzęt masz słaby ;) )

Opublikowano

Może naprawią. Ale kiedy? To nikt nie wie.

spróbuj jeszcze tego:

Aby
go poprawić, należy zwrócić się ustawienia graficzne w Vision Engine
Control / Catalyst Control Center do wartości domyślnych.
Albo w "Anti-Aliasing", należy ustawić tryb "Użyj ustawień aplikacji", a nie "Zastąp ustawienia aplikacji".

2u4owwg.jpg

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...