Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] czemu dostaje tak mało pkt za wygrane rankingowe

Nestlee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ostanio wylazłem z dywizji Brąz V na brąz I i mam taki problem że dostaje tylko po 6 pkt max za wygraną czemu tak mało i jak to zmienic. ??
Mam teraz 43 Punkty. Stosunek wygranych 51.0%

damjian.png

Opublikowano

Ostatnio wygrałem kilka meczy i dostawałem kolejno +23; +21; +16; +14; +12.

Teraz przegrałem kilka meczy i od nowa dostaję +25 itd.

Dodatkowo zazwyczaj w dywizjach I tak jest, że dostaje się mało, drugim czynnikiem, jak powiedziałem, jest 'dziwne' MMR.

Opublikowano

Matko, było to wałkowane 10000000 razy na tym forum. Mniej dostajesz punktów gdy: Jesteś w 1 dywizji, Masz niskie ukryte elo, twoje lose przewyższają winy... Tak trudno to zrozumieć?

Opublikowano

Tak jest kiedy jesteś w I dywizjach. System sprawdza czy jesteś warty srebra V dlatego tak mało. Wbijesz srebro V i będzie znowu po 15, 20

Opublikowano

W 1 dywizjach np. brąz 1 od bodajże 80pkt dostajesz max 5 za mecz. Ja miałem takiego farta że miałem 98pkt, przegrałem i spadłem do 79 i cudownym sposobem po easy winie dostałem 21 pkt i kwalifikacja... różnie to bywa i trudno to w jakikolwiek sposób wytłumaczyć... no ale trzeba mieć farta, tyle :D

Opublikowano

W 1 dywizjach np. brąz 1 od bodajże 80pkt dostajesz max 5 za mecz. Ja miałem takiego farta że miałem 98pkt, przegrałem i spadłem do 79 i cudownym sposobem po easy winie dostałem 21 pkt i kwalifikacja... różnie to bywa i trudno to w jakikolwiek sposób wytłumaczyć... no ale trzeba mieć farta, tyle :D

Tak. Jak jestes słaby czyt. twoje elo jest słabe w Dywizji I dostajesz po kilka punktów. Jeżeli walisz same winy i powiedzmy graszna diament a jestes na bronzie to dostajesz po 20+ eot.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...