Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] talon na kasse?

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego talon jest niby kontrą na kasse? Jak gralem kassa na talona to mega wygrywalem a jak gralem talonem to przegrywalem jak niby to kontra? Na stronach z kontrami pisze ze to kontra podacie dlaczego?

Opublikowano

Ponieważ jest melee magem i zanim wbije 6 padnie kilka razy bo będzie tak harassowany że albo odda kille albo będzie w plecy z farmą?

Opublikowano

1.Talon zadaje tylko psychical dmg, wiec kassadin juz nie ma pasywa wlasciwie

2. Kassadin przed 6 lvlem nic Talonowi nie moze zrobic, kazda proba sfarmienia minionow to W+ ew. jakies autoattacki na ryj, a to boli tym bardziej jak nie ma sie runek na armor. Kassadin uzywa Q? Zanim doleci Talon juz jest przy uciszonym Kassadinie i sa w punkcie wyjscia korzystnym dla Talona, wiec Kassa do 6 albo odda 1/2 kille, albo bedzie 20-30 csow do tylu co jest rownoznaczne wlasciwie, dzieki czemu talon po 6 bedzie go niemilosiernie burstowal i zabijal bez wiekszych przeszkod.

3. Pamietajmy ze kontra skilla nie nadrobi ;)

Opublikowano

przed 6 lvl kassa nie dojdzie do farmy

odda killa

bedzie do tylu z lvl

pozniej talon bedzie robil co chcial

Gorzej jak nie odda killa i na 6lvl zrobi roam, kupi seeken armor i talon nic nie będzie robił.

Roam Kassadina>Roam Talona

Late Kassadina>Late Talona

Harras kassadina z Q boli mniej więcej tak jak Talona z W, to jest skill lane imo.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Nieraz te zolte kupowalem albo jak jest 4ad i kassa w teamie moze mi się trafił taki talon że z lini na ranku kassą miałem 4/1 a jak grałem talonem to raz jungler enemy pomógł zabić kassowi miał 1/0 a potem mój jungler padł na ganku na kassę popróbuje jeszcze kilka razy zagrać talonem na kassę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...