Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwowe I Zbroje

Damainikot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W I T A M

1. Mam pytanko bo po swietach stawiam serwa mt2 i tu mam pytanko czy da sie skąs wziac pliki serwerowe zeby mialy spolszczone misje itp.

2. Skad wziac te białe zbroje co chinole w nich biegaja podobno sie nazywaja wytrzymałosc wroga czy jakos tak.

3. Jakie sa na nie ID.

4. co zrobic zeby bylo widac ich kolory i wyglad a nie bialosc

5. Co zrobic zeby na spolszczeniu bylo widac smoka z atlantydy i tamte stworki co maja 95 i 91 lvl?

6. Co do plikow serwowych to szukam takich zeby mialy dodawne w bazie danuch czy jak (te tabelki w navicat ) miecze gm-ów i w sklepach fajne itemki stalki i wszystkie mpc na srodku miasta tam na rynku jak jest na wielu chinskich.

7. dzieki z gory za pomoc

8. Pozdro.

9.wesolych swiat

Boze, czy ty umiesz czytac?...

Cytat

Prefixy

W nazwie tematu proszę umieścić prefix.

ZAL MI CIE

Boze, czy ty nie umiesz zmienic tematu.

Opublikowano

1. czyli nie da sie sciagnac plikow spolszczonych i juz ze wszystkim

2. a jak spolszcze i all zrobie to nie moge jakos kopi zapasowej sobie zrobic ze spolszczeniem.

3. nie ma spolszczenia do misij ??

Cytat

Prefixy

ZAL MI CIE

Opublikowano

1. To by było zbyt piękne. Niestety nie.

2. Nie rozumiem xD Chodzi ci o to, że czy jak zrobisz cały serwer, spolszczysz, dasz handlarzy itd. to czy będziesz mógł zrobić kopię zapasowa? Chyba tak, ale niewiem dokładnie jak to zrobić zreszta kopia zajmowałaby ponad 5GB.

3. Może gdzieś jest, ale niestety nie spotkałem się jeszcze, zreszta spolszczyc quest to nie problem - problem jest ze zidentyfikowaniem, o co w nim chodzi xD

Opublikowano

1. Ostatnie pytanko o kopie zapasowa bo chodzi mi o to ze jak cos popsuje (mam do tego duzy talent xD) to zebym mogl spowrotem miec all z chwili zrobienia kopi rozmiar dla mnie sie nie liczy bo moze to byc na wet 10gb miejsca na dysku mam duzo i jak cos to mam pena 32 gb i tam sobie wrzuce.

2. Jak wlaczyc wall hacka na modzie by kamer?

Cytat

Prefixy

ZAL MI CIE

Opublikowano

5.Skonfiguruj spolszczenie.Wklej piki z chinola z folderu "pack"(oprocz pliku index)do polskiego folderu "pack'' i juz masz smoka na spol.Tylko hwang ma dziwny wyglad;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...