Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zaczynam grę w Worlda

NupBuster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strasznie dużo grałem w nfs, lecz w worlda nigdy, jest coś co powinienem wiedzieć?

Gra jest mocno nastawiona na p2w?

Jakie są ograniczenia, czego nie kupię za hajs w grze?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Niestety w pewnym sensie World jest P2W.

Większość dobrych wozów jest do kupienia za "twardą" walutę, czyli SB, ale co jakiś czas są rotacje i niektóre wozy można kupić za IGC (waluta zarabiana w grze).

Oprócz tego za IGC nie kupisz powerup'ów, niektórych części do tuningu wizualnego i pakietów kart z nagrodami (z 2 wyjątkami).

Zobacz też FAQ, z niego dowiesz się sporo rzeczy o grze:

http://www.mpcforum.pl/topic/765370-faq-v20/

Opublikowano

Właściwie większość rzeczy można zdobyć niż kupić za walutę zdobyta w grze.

Czego za nią nie kupisz?

- Większej połowy aut, szczególnie tych lepszych, które raczej nie zdarzają się za walutę w grze (Ale nei znaczy to, ze za nią nie kupisz innych aut, które moga godnie rywalizować z resztą)

- Części wizualnych typu Body, Spoilery, Felgi (Najsłabsze z nich sa dosępne za walutę) Istnieją też neony czy tablice specjalne, które są tylko za pieniądze, pozostałe można zdobyć w grze

- Części mechaniczne tuningu, można je tylko zdobyć lub kupić za pieniądze (Istnieje możliwość zdobycia słabszych części za walutę gry ale to raczej nieopłacalny biznes)

- Neonów, Tablic, Naklejek (również felg i szyb w specjalnych wersjach aut) które można zdobyć tylko jako prezenty przy zakupie Boosta za gotówkę

Reszta jest raczej osiągalna w grze jeżeli wykażesz się dużą cierpliwością. Za walutę gry możesz też zdobyć skill mody (nawet 4 gwiazdkowe - najlepsze) wydając jej sporo no i licząc na wielkie szczescie

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

A gdzie wpisać takowy kod, i czy jest ich więcej (wątpię)

Okej, mam jeszcze jedno pytanie, dlaczego przy zakładaniu kierowcy nie mogłem wybrać mojego nicku, mimo iż nikt go nie miał

http://nfs-s.com/nfsw/NUPBUSTER

Tak jakby ktoś w tym samym momencie co ja założył konto, a może nie mogłem mieć takiego samego nicku jak na originie?

76561198014515809.png

Opublikowano

Nie martwiłbym sie o nick, dodaj jakas literkę bądź cyferkę.

Ze zdjęcia wynika, że jest takie konto...

Kod wpisujesz na oficjalnej stronie Worlda, po prawej stronie na pewno zauważysz pole do wpisania :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...