Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Osoby, lub sponsora który pomoże mi się wybić z nowo otwartym, pierwszym takim w Polsce serwerem typu Hardcore

BL4CKEDx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA!
Jeśli nie jesteś popularny/a i nie znasz się na serwerach, czy też nie jesteś w stanie zaoferować mi jakiejkolwiek pomocy, to proszę cię, nie "nabijaj" sobie odpowiedzi :)

Przejdźmy do rzeczy.. Mam zamiar otworzyć serwer minecraft typu Hardcore, bez zadnych elementow 4 fun, czy Free Build. "Czysty" hardcore, czyli:
- Administracja i ogólnie nasz "drużyna" wysoce wykfalifikowana, oraz z ogromną wiedzą o minecraft i serwerach,
- Życia na serwerze, lub ban po śmierci (nad tym się jeszcze zastanawiam),

- Własny adres ip,

- Serwer na wynajętej maszynie,

- Mapa serwera tworzona wieloma pluginami, oraz programami długimi tygodniami i przygotowana z myślą nawet o  tych najbardziej wymagających graczach,

- Na serwerze nie będzie* żadnych rang,

- Automatyczny item shop z płatnością SMS oraz PayPal, czy też DotPay,

- Gwarancja jakości** serwera, dzięki zagwarantowanym zasobom maszyny,

- Wiele, wiele więcej...

Jeśli jesteś zainteresowany tym serwerem, oraz mógłbyś mi pomóc (oczywiście nie za darmo), to napisz do mnie na priv. Z całą pewnością odpiszę. Jeśli chodzi o sponsorów, to takowych nie posiadam, lecz byłbym zainteresowany także tego rodzaju pomocą. Oczywiście także nie za darmo :) Jeśli chodzi o sponsoring, to naturalnie dostaniesz rangę współwłaściciel, czy też sponsor, oraz reklamy na stronie serwera, forum, spawnie na serwerze, oraz w AutoMSG na czcie co jakiś czas. Jeśli tylko będzie taka potrzeba, to mogę także napisać dla Ciebie umowę długo, lub krótko terminową. Gwarantuję, że jeśli serwer będzie miał graczy, (a to mogę zapewnić tylko z dobrą osobą, która pomoże mi się wybić), to na pewno będzie to jeden z najlepszych serwerów w Polsce, a jeśli chodzi o serwery typu Hardcore, to może nawet najlepszy.

Mój e-mail: ---

Jeśli czegoś nie wiesz, to napisz do mnie, a ja postaram się odpowiedzieć na wszystkie Twoje pytania. Serwer jest gotowy w 70% więc "postawienie go" to tylko kwestia czasu. Nie będę dawał tutaj SS, ponieważ nie chcę, żeby ktoś odgapił pomysł. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej, zagrać na serwerze, lub zobaczyć SS, to napisz do mnie!

Dziękuję, pozdrawiam.

BL4CKEDx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...