Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Zagrajmy na Ethana.eu - Słowami Wstępu [#1]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ethane wybrałeś ;d. Ogólnie powiem Ci że seria bd króciutka bo zrobienie full tam to 6-7 dni robocizny. :>

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Ethane wybrałeś ;d. Ogólnie powiem Ci że seria bd króciutka bo zrobienie full tam to 6-7 dni robocizny. :>

za 2 dni zmieni serwer jak zwykle :))

I co? Mówiłem, że z balanti zrezygnujesz? beka.

Opublikowano

za 2 dni zmieni serwer jak zwykle :))

I co? Mówiłem, że z balanti zrezygnujesz? beka.

Nie zrezygnowałem z Balantii ;>

Opublikowano

Nie zrezygnowałem z Balantii ;>

BUAHAHAHHAAHAHA, ale eq wymieniasz?

Opublikowano

Co chwile zmieniasz te serwery,, a na balanti miales grac, reklame serwerowi zrobic a tu hu.. ahahah na balanti 10 oosob w m1 a

Twoje filmiki nie pomogly chyba reklamie serwerra. Daje tydzien i bedzie inna seria z innego serwera ahahahah patrząc to z tygodnia na tydzien masz coraz mniej lapek itp, graj na jednym serwerze i juzzzz a nie zmieniasz jak rekawiczki,.

# i Juz Triador zapowiada na kanale gdzie zapewne tez bedzie grał, a ethana zostanie z tyłu hah

Opublikowano

Co chwile zmieniasz te serwery,, a na balanti miales grac, reklame serwerowi zrobic a tu hu.. ahahah na balanti 10 oosob w m1 a

Twoje filmiki nie pomogly chyba reklamie serwerra. Daje tydzien i bedzie inna seria z innego serwera ahahahah patrząc to z tygodnia na tydzien masz coraz mniej lapek itp, graj na jednym serwerze i juzzzz a nie zmieniasz jak rekawiczki,.

# i Juz Triador zapowiada na kanale gdzie zapewne tez bedzie grał, a ethana zostanie z tyłu hah

na balanti 10 osob w m1? Zapraszam wieczorem na ch1 jinno m1 ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...