Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bugi

xXCzillXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę was moi mili jak ktoś ma jakieś aktualne bugi lub haki proszę pisać zapłacę lub co kolwiek chcecie piszcie protezę i dziękuje wasz Czill. :))

Opublikowano

hahaha o ja nie moge hahaha takie cos jak bug na perly nigdy nie istniał i nigdy nie bedzie istnieć omg tera to juz pojechałeś hahah nie moge

Opublikowano

hahaha o ja nie moge hahaha takie cos jak bug na perly nigdy nie istniał i nigdy nie bedzie istnieć omg tera to juz pojechałeś hahah nie moge

skąd miałem wiedzieć..? ja nigdy nie używałem takiego czegoś ale teraz muszę :/ bo nie mam innego wyjścia. jak macie haki bugi piszcie ważne

Opublikowano

skąd miałeś wiedzieć? mogłeś się cofnąć o 2 strony i byłby temat o perłach...moderator zamknij ten temat

Na rozstaju drogi

Wiedźmin był raz dumał

Jak rżnąć hufiec wrogi

A chędożyć umiał...

Opublikowano

wiesz c

skąd miałeś wiedzieć? mogłeś się cofnąć o 2 strony i byłby temat o perłach...moderator zamknij ten temat

wiesz co nie lubię takich ludzi jak ty bo są wredni i okropni jak cię to nie interesuje idz sobie gdzieś indziej okey .! piszcie jak macie jakes haki na kulle czy cos elitarnego

Opublikowano

co za dziecko.....jest dużo tematów o kulach jakbyś był w miare bystry to byś poczytał że albko nie istnieje albo nie chcą się podzielic to myślisz że Tobie powiedzą jak kule zbugować?..bez obrazy ale Twoja głupota jest zabawna :D

Na rozstaju drogi

Wiedźmin był raz dumał

Jak rżnąć hufiec wrogi

A chędożyć umiał...

Opublikowano

Drogi panie Czillu, bez obrazy ale popieram pana Geralt!, ponieważ napisał prawdę :) A moim zdaniem jesteś PIERDOLNIĘTY :) nikt ci za freeee nic nie powie :P

MOJA WYPOWIEDZ NIE MIAŁA NA CELU NIKOGO OBRAZIĆ :) Z MOJEJ STRONY TO WSZYSTKO DZIĘKUJE ZA UWAGĘ :)

Opublikowano

mi nie dziła :( wpisuje to

txtview

.........6free..............+6Castlefree.pl2.seafight.bigpoint.com

.........free.............+6Castlefree.pl2.seafight.bigpoint.com

webforms

6Castle =-6

6CastleBooster =-6

i w opcjach fidl

Castle+6=free.pl2.seafight.bigpoint.com

i nic xD

widze filmik nagrywany po 15.5.2013 :P moim zdaniem to dales buga ktorego naprawili bo od 15 do 8 to sporo czasu na takiego buga xD ?? popraw mnie jeśli jestem w błędzie xD

Opublikowano

Witam,

Nie rozumiem dlaczego tutaj się wykłócacie zamiast jasno wytłumaczyć, że takich bugów nie ma i nie będzie - Chyba, że znajdziecie śmiałka dzielnego rycerza który włamie się do gry ( pewnie serwerów bigpointu ) i będzie hakierował.

Wasze przekomarzanie nic nie wniosło do tematu.

Pozdrawiam,

Ikinoma

SUPPORT MY MENTAL HEART OR I WILL KILL YOU!

Opublikowano

Witam

Pewnie już nie działa że pokazał tak też było z mojo na minusie napisał jak zrobić jak już bp naprawiło błąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...