Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Karthus

Bitch.Please

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Uzbierałem te 3150PZ i zastanawiam się kogo kupić. Pomyślałem o Karthusie lecz nie chce wydać tych PZ na marne więc kieruje się do was. Warto go kupić? Daje rade w s3(chodzi o rankedy)? Mocny pick? Napiszcie + i - tej postaci.

Opublikowano

Moim zdaniem to gówno. Ma tylko koxiarskiego ulta którego uda mu się puścić ze skutkiem może raz na 3 razy.

Za 3150 polecam Kassadina. Mocny pick, składa połowę na combo. Czasem się zdarzy że nie zbanują na rankedzie i siema :D

Opublikowano

Karthus bardzo mocny pick na mida, musisz ogarnac flash+e+ zhonya w srodek tf'a. Nie mozesz tez zapominac o ulcie 3s sie laduje a masz 7s pasywki. ale jesli o mida chodzi to masz duzo lepsze champy ale drozsze ;p

Opublikowano

Jak sie nie umie grać to się da przegrać Akali z Lee Sinem.. Jak się Karthusik wyfarmi to lategame sam może robić, z samego ulta ściąga po pół hp papierom.

Opublikowano

Jak sie nie umie grać to się da przegrać Akali z Lee Sinem.. Jak się Karthusik wyfarmi to lategame sam może robić, z samego ulta ściąga po pół hp papierom.

Hm ? Nie rozumiem trochę posta, Lee Sin kontruje Akali wyłącznie gdy ten jest w dżungli, na linii Akali ciśnie lee sina jak chce więc troszkę nie rozumiem o co kaman, chyba że podchodzimy pod Q Lee Sina no to wtedy to rozumiem

Opublikowano

Karthusem grasz na linii raczej dwfenstwnie i musisz przy tym farmic czekając na ulta, dzieki któremu możesz sie nafeedowac. Mając już te 500ap i nie mając nawet żadnego hp ani nic skladasz adc jak nic. Wiem co mówię bo grałem kog mawem i w late mimo bicia mu krytow i bycia 15/3 miałem z nim największe problemy. Lecz to wszystko zależy od farmy i ogarnietego ulta

Opublikowano

Ja nie wiem na co sie wypowiedaja osoby które w ogóle nie grały karthusem ^^ jest do bardzo mocny chap trzeba tylko dobrze go ogarnac kupic odpowiednie itemki i poszło e early jest mocny twoje wkurwiajce Q jest jak juz napisałem ... na 3 lvl nawet mozna sie pokusic o kile walisz Q potem W E i cały czas z Q i spella odpowiedniego. Jak potem równiez jest mocny jak masz w miare team wchodzisz jak walka jest rozpoczata E i cały czas Q i W by sie uciekali i padaja jak papierówki, wiadomo ze łatwo go złapać jest jak papier ale odpowiednie itemki i odpowiadnia gra i char jest wspaniały o czym swiadcza jego wystepy w LSC np ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Możesz stać pod turretem i farmić luźno. Jest to jeden z 3 najlepszy miderów (czytałem bodajże na oficjalnym forum). Fajna postać bo nie musisz się kryć jak adc możesz być nawet inicjatorem (zależnie od kompozycji). A pochwalę się żeby nie było :D

9a08dd.jpg

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

W tej Cenie to lux.

Combo nawet w late niszczy.

Snare

Slow.

Wszystkie skille na cd np detonujesz pasywke.

Tarcza AOE dla całego teamu.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...