Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dźwięk silnika i start na 2 kołach

pb14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :D

Jak zmienić dżwięk silnika np. w PODSTAWOWYM samochodzie, bo dziś widziałem kolesia elitke który jeździł pierwszym autem i jego dżwięk przypominał mi trochę Patriota Jericho.

Oraz czy da się dostosować zawieszenie tak aby "się mocno gibało", bo też dziś widziałem jak koleś przy stacji Jericho lekko cofał a potem dawał ostro gaz lecz nie używał nitra i stawiało go na 2 koła tak jak w Vegasie z użyciem nitra

Opublikowano

Żeby zmienić dźwięk silnika musisz posiadać Sound Kit-y do danego modelu, czasem jest kilka podstawowych ale słabo wypadają co do tych płatnych. :)

Na koła możesz stanąć tylko Vegasem do tego z nitrem. Chyba, że się o coś zaczepiłeś i potem upadłeś itp.

Opublikowano

No z tym stawianiem na 2 koła to ja widziałem kolesia w Jericho i nie używał nitra, a raczej na środku drogi ciężko o coś zahaczyć z 5 razy ;D

Opublikowano

To jest nie możliwe. Albo czit albo sobie coś ubzdurałeś, nie wiem nie rozróżniasz marek albo coś...

Już trochę gram, wiem co mówię. :P

Opublikowano

Ja też już trochę gram i potrafię rozróżnić Jericho od Vegasa

A co do stawiania na koła to pewnie myślisz że on jedzie na nich jakoś długo to powiem ze tylko z 2 sekundy może 3 przy starcie, a nitro raczej się nie regeneruje w 15 sekund tylko w 2 min. aby to mógł powtarzać....

Opublikowano

Gdyby to robił Vaquero to bym się nie dziwił, nie wiem jak to możliwe, musiałbym samemu to zobaczyć.

Nie ma co gdybać, wg. mnie do zamknięcia.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...