Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wywala mnie z gry !

Penkoss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc gdy wchodze do gry po 1-2 minutach pisze mi wychodzenie z gry i tak za każdym razem oco chodzi prosze o pomoc albo czasem brak połonczenia nie wiem czemu nie mam lagów !

Za pomoc like i 5 gwiazdek

!

Opublikowano

Zreinstaluj PB.

@Down

Mi się już nie chce tak rozpisywać, robiłem to przez kilkaset postów :D

Rzeczywiście mam dziś fuksa, taktyczna forever. Szkoda, że na reconie. Jak coś to druga karta o 21:32.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nie jesteś na blackliście/nie kicka Cię punkbuster?

Przeinstaluj dla pewności pb, jest on w folderze EAgames>bfp4f>szukasz APLIKACJI z ikonką jak taka niebieska elipsa i na niej jest napisane pbsc cośtam dalej.

Załącz to, odinstaluj i zainstaluj.

@Up.

szybszy :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ping:94ms Prędkośc pobierania: 2.04 Mb/s Prędkość wysyłania 0.26 Mb/s wtedy gdy ten test robiłem mnaiłem włonczonego Battefilda

to co ?

??

??

Opublikowano

Możliwe, że wywalają cię za ping. Nie ma komunikatu po lewej? Bo jak nie to być może samo ci zrywa połączenie, norma prazy takim pingu.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nagraj krótki filmik, kiedy dołączasz do gry lub obserwuj wszystkie napisy po lewej stronie jak jesteś już w grze.

Musi coś pisać, nie może tak cię wywalać bez niczego -.-

Opublikowano

@Dymoslaw skończ już te spamy. Nabijasz tylko sobie posty na forum ...

Sam sie uruchom jako admin. Ten sposób nie zawsze pomaga a ty ciskasz to wszędzie.

Autor tematu zapewne jak zrobi coś w kierunku żeby gra zadziałała to napewno napisze w tym temacie, a ty nie potrzebujesz tu spamować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...