Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rankedy. Spadanie itp.

Gość Evaneth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Nie wiem czy było już o tym pisane czy nie. Szczerze, nie chce mi się sprawdzać ;D

Załóżmy, że awansowałem do Srebra V. To już jest taki kamień milowy ? Nie mogę spowrotem spaść do Brązu ?

Opublikowano

Nie nie możesz ale edziesz grał z Bronzami jeżeli twoje ukryte elo będzie na poziomie Bronz.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

BoltoS nie okłamuj go. Normalnie możesz spaść jeśli nie będziesz grał. Więc osoby które nie znają się proszę o nie wypowiadanie się.

Opublikowano

BoltoS nie okłamuj go. Normalnie możesz spaść jeśli nie będziesz grał. Więc osoby które nie znają się proszę o nie wypowiadanie się.

Możesz spaść tylko wtedy gdy twoje elo jest powyżej 1500. Wtedy po iluś tam dniach twoje elo spada. Tak samo jest z grami promocyjnymi.

Naucz się troszkę na temat lola.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Ej chłopaki ja od 2 maja nie grałem żadnego rankeda, wystarczy że zagram teraz jeden i nie muszę się już obawiać spadku o ligę niżej ?

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Ej chłopaki ja od 2 maja nie grałem żadnego rankeda, wystarczy że zagram teraz jeden i nie muszę się już obawiać spadku o ligę niżej ?

Jaka dywizja? Jeżeli dywizja powyżej golda V to nie masz co się martwić :)

Opublikowano

Czyli jedynie mogę spaść jak nie bede grać tak? Jak bede przegrywać to nie spadne? Jedynie gorszych graczy bedzie dawac?

Opublikowano

Jaka dywizja? Jeżeli dywizja powyżej golda V to nie masz co się martwić :)

Jestem w Silver V mam promocje do Silver IV i jak wygram teraz jeszcze jeden mecz to będę w Silver IV.

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Jestem w Silver V mam promocje do Silver IV i jak wygram teraz jeszcze jeden mecz to będę w Silver IV.

Poniżej golda V nie da się spaść chyba że grasz propocyjne i jeżeli nie zagrasz promocyjnej ( w przeciągu 28 dni) to zalicza Ci jako przegraną i tyle.

Opublikowano

Siema. Nie wiem czy było już o tym pisane czy nie. Szczerze, nie chce mi się sprawdzać ;D

Załóżmy, że awansowałem do Srebra V. To już jest taki kamień milowy ? Nie mogę spowrotem spaść do Brązu ?

Nie możesz spaść przegrywając mecze. Możesz mieć nawet w Silver V 300 meczy przegranych ale dalej tam będziesz, jednakże ucierpi na tym twoje elo :). Co prawda jeśli nie grasz dłuższy czas to wtedy dzieje się tak że spadasz , nie wiem co prawda na jakiej to zasadzie działa ale właśnie wiem że im dłużej nie grasz tym większa szansa że obudzisz się w dywizji niżej :)

Zasada działa powyżej dywizji Gold V. Jak nie wierzysz poczytaj o tym w internecie :)

Nie powiedziałem kolego że nie wierzę . Ale dziękuje za poprawienie mnie :)

bez gif

Opublikowano

Nie możesz spaść przegrywając mecze. Możesz mieć nawet w Silver V 300 meczy przegranych ale dalej tam będziesz, jednakże ucierpi na tym twoje elo :). Co prawda jeśli nie grasz dłuższy czas to wtedy dzieje się tak że spadasz , nie wiem co prawda na jakiej to zasadzie działa ale właśnie wiem że im dłużej nie grasz tym większa szansa że obudzisz się w dywizji niżej :)

Zasada działa powyżej dywizji Gold V. Jak nie wierzysz poczytaj o tym w internecie :)

Opublikowano

poprawka. Powyżej srebra. Ze srebra da się spaść.

Więc tak. Z 5 (każdej) nie da się spaść przez lose-streak. Jedynie z chellengera

graphic.png

Opublikowano

Wyjebane mam na to co wyżej napisali

Jesteś w srebrze V? Nie spadniesz jak będziesz grał niezależnie od tego z jakim skutkiem

Spadniesz tylko jak nie będziesz grał przez 28 dni

Opublikowano

poprawka. Powyżej srebra. Ze srebra da się spaść.

Więc tak. Z 5 (każdej) nie da się spaść przez lose-streak. Jedynie z chellengera

Da się spaść dlatego że nie grasz ty dlatego że przegrywasz? Wytłumacz/Wyjasnij

Opublikowano

Jeżeli jesteś w silver V to już nie spadniesz na brąz I.

Możesz spaść jedynie jeżeli nie będziesz gral przez dłuższy czas.

Jeżeli nadejdzie nowy sezon i przegrasz więcej gier niż wygrasz to z Silvera V również wyjebie cie do brązu.

Opublikowano

Jeśli nie będziesz grał ranków przez 28 dni to spadniesz ze wszystkiego.(silver v->brąz I, gold v->silver I)

Będąc w silver V i jak będziesz caly czas przegrywał to będziesz miał 0 pkt ale twoje ukryte elo będzie małe i będziesz grał z ludźmi z brązu a nie silvera

Opublikowano

Jeśli nie będziesz grał ranków przez 28 dni to spadniesz ze wszystkiego.(silver v->brąz I, gold v->silver I)

Będąc w silver V i jak będziesz caly czas przegrywał to będziesz miał 0 pkt ale twoje ukryte elo będzie małe i będziesz grał z ludźmi z brązu a nie silvera

z brązu nie spadniesz

dokladnie jak cheatek ,miesiac nie garsz i spadasz ,zasada dotyczy wszedzie

nie da sie spasc grajac z silvera do brazu

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...