Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy riot coś organizuje ?

LegendsLukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy riot organizuje coś na dzień dziecka ?

Nie organizuje. Jeżeli coś organizuje to jedynie na święta które są poprostu "większe"

Boże Narodzenie

Halloween

No i otwieranie nowych serwerów ( wtedy za przejście dostajemy skina lub coś innego).

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

oglądając twój post mam wrażenie ze w 6 klasie jesteś, albo jesteś jednym z tych dorosłych gimbusów którzy w dzień dziecka pytają się mamusiu co mi kupiłaś,

@Topic

Nie nic nie organizują, jak coś robią to na "duże" święta.

Opublikowano

Jeśli w każde mniejsze święto by coś organizowali + jakieś LCS-y to w lolu były by same eventy ...

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Ta bo riot na dzien dziecka cos zrobi .. On ma na was wyjebane tylko kasa

Jak miał by w nas wywalone to nie było by całego LCS i ALL STARS?

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Ta bo riot na dzien dziecka cos zrobi .. On ma na was wyjebane tylko kasa

to nie metin 2 od gameforge

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

btw. Czy taka Ameryka albo coś obchodzi "dzień dziecka" ? Jakoś mi się nie wydaje. Mają zrobić jakiś event specjalnie dlatego, że Polska obchodzi dzień dziecka ?

Opublikowano

btw. Czy taka Ameryka albo coś obchodzi "dzień dziecka" ? Jakoś mi się nie wydaje. Mają zrobić jakiś event specjalnie dlatego, że Polska obchodzi dzień dziecka ?

Człowieku już na samym wejściu w google pisze ci że dzień dziecka to święto międzynarodowe ...

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...