Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] WorldEditem

MrWejnin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc , mam taki problem , bo wgralem wordledita na minecraft na singlu poprzez singleplayercommands i wszystko dziala , te komendy sa , jak wbije //wand to daje siekiere . Ale gdy klikam ta siekiera lpm to nic nie sie niedzie , nie zapisuje mi tego klocka , i prawy tak samo , nic , a jak mam /gm 1 wpisany

to poprostu niszczy klocek . Prosze o szybką pomoc

Opublikowano

Ponieważ - jak pamiętam - na singlu nie pokazuje zaznaczonych bloków. Sprawdź w ten sposób - zaznacz 2 punkty i wpisz jakąś komendę np. //set sand

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Ponieważ - jak pamiętam - na singlu nie pokazuje zaznaczonych bloków. Sprawdź w ten sposób - zaznacz 2 punkty i wpisz jakąś komendę np. //set sand

Zrobiłem tak jak mowiles, wpisalem //set sand to na chat pisze na czerwono "make a region selected first" , Czemu?

Opublikowano

Reinstal

Reinstall powinien pomóc

Reinstall powinien pomóc

minecraft czy worldedita ?

Ok , zrobiłem tego reinstala ale nadal to samo :[

Opublikowano

WorldEdit na singlu jest nie dopracowany . Moim zdaniem dużo wygodniej jest postawić byle jaki serwer i wgrać plugin worldedit .

f694fc7eb0c9808f08e2b78700605b92141.101.

Sygnatura By Me

02.06.2013 - 25 Postów (Pijawka II)

Opublikowano

WorldEdit na singlu dziala , Wiem , bo kiedyś miałem ale teraz taki problem wyskoczyl . Wszystkie komendy sa tylko nie zaznacza tego pola .A jesli chodzi o serwer to juz robiłem , i wgrywałem plugin ale ja chce mieć to na singlu a nie bede cał czas wchodziłna serwer i budowałcos tam a potem sie bawiłz tym kopiowaniem save :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...