Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nostale DE

TworcaSerwow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc ten temat jest głównię dla tych co graja na DE i dla tych ktorzy chca a wiec zapraszam tam ancki: 79k! krzaki po 2kk! widzialem draco po 50k! po angielsku sie dogadasz! I KU MOJEMU ZDZIWIENIU Pudla po 2kk O_O Niemcy mili poprosisz o golda zawsze dadza z 70k ancki dla petow po 500g/1k xD ancki do SP 50k Wiec spoko O_O i dla tych co graja czy jest jakas polska famka? chetnie dolacze (s4) moj nick Epik_ziomeK

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Siemka swoimi czasami grywałem na de na s3 i s4 .Lecz ze swojego doświadczenia polecam serwer 4 ancki 48-55k i o wiele taniej niż na s1 pudła od 1kk-1,2kk

Opublikowano

Siemka swoimi czasami grywałem na de na s3 i s4 .Lecz ze swojego doświadczenia polecam serwer 4 ancki 48-55k i o wiele taniej niż na s1 pudła od 1kk-1,2kk

Dzieki wielkie faktycznie ;3 perly nk 300k pudla 1,5 ancki 65k ;3 dziex za info ;3

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Dzieki wielkie faktycznie ;3 perly nk 300k pudla 1,5 ancki 65k ;3 dziex za info ;3

Także zapraszam do gry mój nick to Santhin™ ^^ i staram sie ogarnąc jeszcze 2 osoby więc git

Opublikowano

@rifresz ;3

Opublikowano

@up na szczerość? nie ogarniam tego spamu mało kto tam patrzy zeby napisać do kogoś? mało kto bardzo mało kto -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...