Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pecheng

StrazaKK122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanes, zastanawiam się nad kupnem Pechenga i prosiłbym was (jeżeli macie) o opinie na jego temat.
Dzięki & Pzdr VipClub[PL]

Opublikowano

Raczej nie polecam lepiej jednak coś innego.

Procesor: Intel Pentium Dual Core G840 2,8Ghz 2,8Ghz

Grafika: Nvidia GeForce GTX650 1GB DDR5

RAM: Gigabite 4GB DDR3 1333Mhz

Zasilacz: Chieftec 350W

Net: 10Mb/s

Monitor: Asus 21,5" 1920x1080

Opublikowano

nom pomyśl o qbb/mg36/m27 iar

Wiesz mam to co wymieniłeś lecz jest jedna mała różnica ;P Jestem drobnicową osobą i dbam o szczegóły :D I w przypadku wymienionych broni czas przybliżenia (scope) to około 0.5 sek gdzie w przypadku FAMAS 0.2 ale Pecheng ma właśnie też 0.2 co sprawia że mam wtedy z nim szanse :D Mówcie że pierdole głupoty ale liczy się każdy szczegół w walce ze szturmem z famasem -.-

Opublikowano

Jaki "peczeng", ludzie, proszę was :D Fonetycznie to by było "piesienieg" xD

Nie polecam bo nie warty ceny, jak chcesz coś zrobić przeciwko Famasom to polecam QBB - niezłe z biodra, a w spotkaniu 1 vs 1 z Famasem zwykle nie ma czasu celować. Swoją drogą ten czas celowania to przesada, zawsze było czuć tą masę LKMów, a teraz się z nich strzela jak z pistolecików na wodę... cała zabawa poszła w ch*j :/

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jak Nie musisz, to nie kupuj tego psiegośniega.

Pierwszy i ostateczny argument kt przemawia za tym, że to shit to to, że może 1% z 27-30lvl go używa i to nie z tego powodu, że ich nie stać.

Dobijesz ten 27(w co wątpię :D) to go kupuj

436951440626370320491.png

Opublikowano

Kupiłem tego pechenega za kredyty,a później sobie plułem mówiąc co to ja za gówno kupiłem gdybym wiedział,że to będzie taki shit to bym kupił sobie 1 pkt do umiejętności.

By rywalizować z tymi famasami myślę,że jest na to jedna rada mieć Qbb i mieć dobrą broń krótką.

A pecheneg co z tego,że będzie nawet dobry z biodra skoro na dalsze dystanse jest kijowy.

Pecheneg nie powiem z biodra nawet jest spoko,ale nie wiem czy nie raz wygrasz z famasem gdyż famasa prędkość z biodra jest jeszcze lepsza.

Pechenega możesz brać,ale jako 2 slot,a nie wiem czy będziesz chętny dokupowywać 2 slot.

Opublikowano

Mam Pechenga, oraz MG36, lubię obie te bronie chociaż wdłg. mnie pecheng jest lepszy. Dlaczego.? A no dlatego że jest szybszy.. fakt DMG jest dużo lepszy w MG36, ale ja wole Pechenga. Możliwe że dlatego, że gram prawie cały czas na sharqi, a tam głównie walczy się na bliskie odległości.

Opublikowano

Mam MG36 i nawet nawet, ale zastanawiam sie nad m27 i chyba je kupie bo jest szybsze, a dla mnie szybsze znaczy lepsze :) Pecheneg to dobra broń ale trzeba jej umieć używać ;) Osobiście nie polecam ;) Jest dużo lepszych broni. Qbb, m27 oraz MG36.

Opublikowano

Mam MG36 i nawet nawet, ale zastanawiam sie nad m27 i chyba je kupie bo jest szybsze, a dla mnie szybsze znaczy lepsze :) Pecheneg to dobra broń ale trzeba jej umieć używać ;) Osobiście nie polecam ;) Jest dużo lepszych broni. Qbb, m27 oraz MG36.

Dzisiaj wyszły zestawy z dodatkami z kolbą nemesis i M27, MG36, QBB będą teraz kosić bardziej niż na innych standardowych kolbach. M27 polecam bo jak dla mnie to mniejsze i szybsze MG36 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...